Kenzo - Homme Fresh eau de parfum parfüm uraknak
Kenzo - Homme Fresh eau de parfum parfüm uraknak
Kenzo - Homme Fresh eau de parfum parfüm uraknak

Kedvencek közé

100 ml teszter
eau de parfum
+ Ajándék
15 870 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Kenzo - Homme Fresh

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: aromás Összetétel: narancs, grapefruit, fenyő, cédrus, tölgymoha, mósusz

Kenzo márkáról

Kenzo Takada a saját nevét viselő parfümök megálmodója 1939-ben született Japánban, Himeji városban. Ifjú tehetséges divattervezőként megnyeri a So-En magazin rangos díját, majd a fiatal művész számára 1964-ben Párizs a következő állomás, ahol néhány év tanulás után 1970-ben megnyitja saját divatcégét a Kenzo-házat, Jungle-Jap néven. Kenzo célja, hogy a kreációkon keresztül megismertesse a világgal a japán művészi stílust a vonalakban, anyagokban, és díszítésben is.

Munkáihoz nem kevés ihletet merít a művész apja tradicionális teaházából sem. A Kenzo kreációk érdekes egyvelegei a japán hagyományos stílus és a modernitás egyvelegének, ezáltal egy jellegzetes multi-kulti világot létre hozva ezzel. A divathát első illatát 1978-ban dobja piacra King Kong néven, amelyet a Jungle-Jap stílusa ihletett, és amely a mozifilm sikerére is épít. Parfümjei ezt követően már Kenzo néven jelennek meg, az első kiadás a Kenzo for Women 1988-ban kerül a parfümériák polcaira.

Ettől kezdve a Kenzo parfümök széles választéka jelenik meg mind a férfi mind pedig a női illatok terén, beleérte a márka signature illatának számító Flower by Kenzo-t is. A Kenzo egy igen produktív parfüm-márka, a közel fél évszázados működése alatt több, mint száz illatot jelentetett meg. Miről ismerhetők fel a Kenzo illatok? Japán márka lévén mindenekelőtt a kristálytiszta vizes, levegős,virágos jegyekről, amelyek üvegei önmagukban is egy-egy művészi alkotások.

Bár maga Kenzo Takada maga visszavonul a divat világából,miután cégét 1993-ban eladja az LVMH nevű cégóriásnak, a Kenzo parfümök évről-évre új illatokkal jelennek meg. 2017-es illatuk a Kenzo World a híres parfümőr Francis Kurkdjian alkotása. Az illat egyik intenzív virágos-édes illat, amelyet az ambroxan támogat. A parfüm üvege már-már az absztrakt felé mutató szem, amely a fentről óvó harmadik szemet szimbolizálja az alkotók ( Humberto Leon és Karol Lim) szerint, akiknek ez az első alkotásuk a Kenzo égisze alatt.

A mester ma már szinte kizárólag hobbijának,a festészetnek szenteli életét, mi pedig nagyon örülünk annak, hogy szép számmal vannak és reméljük lesznek is Kenzo illatok.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Kenzo - Homme Fresh
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Mai garantált ajándékunk

Dolce & Gabbana - Light Blue Sun női és Light Blue Sun férfi illatminta

loader
A termék a kosarába került
Facebook