Lolita Lempicka női parfümök

Női Lolita Lempicka parfüm

A divatvilág egyik különleges és sokoldalú művésze a francia származású extravagáns Lolita Lempicka, aki Josiane Maryse Pividal néven 1954-ben Bordeaux-ban látta meg a napvilágot. Rajongott varrónő édesanyájáért és csodálta munkáját. Már gyermekként elleste a szabás-varrás fortélyait és ruhákat tervezett babái számára. Később divattervezést tanult melynek nyomán egyre jobban felszínre tört tehetsége, különleges látásmódja.

A különc francia designer 1985-ben nyitotta meg első stúdióját Párizsban, körülbelül innen datálódik a széphangzású Lolita Lempicka művésznév felvétele is. A tervezőnőtől nem áll messze az extravagancia, a polgárpukkasztás sem. Felejthetetlen divatpillanat volt például, amikor a párizsi Louvre udvarán 1990-ben, a divatvilág legkisebb termetű modelljeit vonultatta fel egyedi tervezésű fehérneműiben. Lempicka extravagáns tervezésű melltartói és alsóneműi azóta is a márkanév legjellemzőbb védjegyei.

A divatcég első illata 1997-ben került a polcokra, az ikonikus, nőies Lolita Lempicka néven futó kompozíció fergeteges sikert aratott. A divatcég a sokoldalú, nyitott gondolkodású hölgyek számára készíti nőies kreációit, illataival is őket célozza meg. Parfümjeire a könnyed, virágos illatok a jellemzőek, a csomagolás általában díszes, figyelemfelkeltő és mindenképpen stílusos.

A divatvilágban számos sikert elérő művésznek 2002-ben munkája elismeréseként, Franciaország a Becsületrend lovagnője címet adományozta.

 

  

 

loader
Facebook Instagram