Paco Rabanne Black XS (Black Excess) (2018) eau de toilette - uraknak

(124 értékelés)
26

Kedvencek közé

Paco Rabanne Black XS (Black Excess) (2018)

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

26

Kedvencek közé


(124 értékelés)

50 ml
eau de toilette
24 670 Ft 493 Ft / ml

100 ml
eau de toilette

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Paco Rabanne - Black XS (Black Excess) (2018)

Megjelenés éve: 2018 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: ámbrás-fás Összetétel: citrom, fahéj, rózsafa, ében, praliné
Megjelenés éve: 2018
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: ámbrás-fás
Összetétel: citrom, fahéj, rózsafa, ében, praliné

Black XS (Black Excess) (2018) termék leírása

A baszk gyökerekkel bíró, a gyermekéveit Párizsban töltő, egyedi stílusáról ismert tervezőzseni Paco Rabanne, egyike a legmegosztóbb tervezőknek. Munkássága széles körben elismert, részletgazdag kivitelezés, kivételes, eklektikus látásmód és tökéletes kivitelezés jellemzi a munkáit. A ruházati kollekciók mellett virtuóz látásmódja valamint a különböző stílusjegyek bátor ötvözése sikeres illatkreációiban is visszaköszön.
A Paco Rabanne - BLACK XS Eau de Toilette 2018-ban kiadott férfi illata is egy igen hatásos, féktelenül vad, lendületes kompozíció. Az izgalmas, fiatalos, olykor nyers energiákat hozó férfiillat leginkább esti viseletre ajánlott. A BLACK XS Eau de Toilette a mindig mozgásban lévő, az élet örömeire nyitott, életigenlő férfiak fiatalos illata.

Az illat összetétele
A kezdés pezsgő energiáit a frissítő citrusos jegyeknek és a citrom aromáinak köszönhetjük, mely a körömvirág és a zsálya gyógynövényes akkordjaival van hatásosan párosítva. A fűszeres bizsergés a szívjegyben is visszaköszön a fekete kardamom és a fahéj által, mely az illatos pralinéval és a tolu balzsam jegyivel bontakozik ki. Az alapjegyek párosítása hoz némi megnyugvást a paliszander rózsafa, az ébenfa, az illatos pacsuli, valamint a fekete borostyán által, de az egyedi kombináció magával hoz egyfajta különleges hatást is, mely ezt a különleges illatot egyedülállóvá és ellenállhatatlanná teszi.

Az illat története
A Paco Rabanne - BLACK XS Eau de Toilette 2018-ban kiadott változatának az elkészítésére a népszerű divatház a két neves parfümőrt Olivier Cresp-et és Rosendo Mateu-t kérte fel. A korábbi hasonlóan sikeres illaton csak némi finomhangolás történt az alkotók által, így ezt a kreációt is a rock and roll életérzés, a fiatalság életenergiái és az életöröm ihlette. A Paco Rabanne - BLACK XS Eau de Toilette vonzó csomagolása letisztult és esztétikus. A határozott, magabiztos férfiaknak tervezett illat formatervezett fekete üvege stílusos, elegáns és fiatalos.

Paco Rabanne márkáról

Paco Rabanne, a spanyol gyökerekkel bíró tehetséges divattervező, a francia divat „fenegyereke”. Diákéveit Párizsban töltötte, így a könnyed francia sikk, a párizsi impulzusok nagyban befolyásolták ízlésvilágát, világképét, az egyébként építészként végzett, nyitott fiatalembernek. 

Paco Rabanne karrierje kezdetén nagynevű divatházak részére ékszereket tervezett, melyekkel korán elismerést szerzett a divatszakmán belül. Saját cégét 1966-ban alapította, mely kiemelt figyelmet kapott papírból és műanyagból készült, megosztó kreációnak köszönhetően. Az évek során a Paco Rabanne divatház „megszelídült”, és a divatvilág teljes értékű szereplőjévé vált. Az innovatív divattervező sokoldalúságát, művészi kifejező erejét filmekben, színházi és balettelőadások jelmezeivel is bizonyította. Alkotásait olyan híres bálványok viselték, mint Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn vagy Brigette Bardot. Napjaink nagy csillaga, Lady Gaga választása is egy izgalmas Paco Rabanne kreációjára esett a 2011-es MTV Europe Music Awards-on.

Első híres illata, a csábító Paco Rabanne Black XS, a vágyról és az intenzív szexualitásról szólt. Ennek későbbi változata a Black XS L'Excès. Elhíresült alkotása a 1 Million férfiillat, amely óriási médiamegjelenést kapott. melyet női párja, a gyémántként ragyogó a Lady Million követett. Invictus, Olympéa, Ultraviolet, Pour Elle… mind-mind az egyediség, az önbizalom és a csábítás esszenciái.

loader
Facebook Instagram