Paco Rabanne - Invictus eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - Invictus eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - Invictus eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - Invictus eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - Invictus eau de toilette parfüm uraknak
11

Kedvencek közé

Akciós
50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
17 370 Ft | 12% megtakarítás
15 370 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
19 570 Ft

150 ml
eau de toilette
+ Ajándék
24 570 Ft

Egyéb kiszerelések


100 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
20 670 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (MPL): 2019.10.22. kedd

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (GLS): 2019.10.22. kedd

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Paco Rabanne - Invictus

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aquás Összetétel: tengervíz, grapefruit, babér, jázmin, guajakfa, pacsuli

Invictus leírása

Invictus: erőteljes férfiasság és latin identitás büszke hirdetője. INVICTUS=Legyőzhetetlen, egy hős, akinek senki és semmi nem tud ellenállni. A régi időkben a sportolókat isteni jellemzőkkel ruházták fel, napjaink sportolóira szintén ideálként tekintünk. Ünnepeljük és imádjuk őket, a stadion istenei, de elsősorban férfiak!

Paco Rabanne Invictus friss grapefruit és tenger jegyekkel indít, amit követ szív jegyben az aromás babér és jázmin. Fás jegyeit a csúzfa, tölgymoha és a borostyán alkotja. 

Férfi Paco Rabanne parfüm

Paco Rabanne spanyol divattervező, a francia divat „fenegyereke” Francisco „Paco” Rabaneda Cuervo néven született 1934-ben San Sebastianban. A spanyol polgárháború idején családjával Párizsba menekült, építészetet tanult, és tervezőként diplomázott.

Divatkarrierje kezdetén Rabanne ékszereket tervezett nagynevű divatházaknak, mint a Dior, a Givenchy és a Balenciaga. Saját céget 1966-ban alapította, és azzal vált híressé, hogy az általa tervezett ruhák szokatlan, furcsa anyagokból készültek, mint például a papír vagy műanyag. Az évek során a Paco Rabanne divatház „megszelídült”, és a divatvilág teljes értékű szereplőjévé vált. A női és férfi ruhák mellett kiegészítőket és parfümöket is forgalmaz világszerte.

Paco Rabanne filmekben, színházakban és balettelőadásokban is dolgozott tervezőként. Jelmezeit és kreációit olyan híres bálványok viselték, mint Françoise Hardy, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn vagy Brigette Bardot. A 2011-es MTV Europe Music Awards-on Lady Gaga is Paco Rabanne alkotását viselte.

Első híres illata, a csábító Paco Rabanne Black XS, a vágyról és az intenzív szexualitásról szólt. Ennek későbbi változata a Black XS L'Excès is az erős, határozott nőknek és férfiaknak készült. Elhíresült alkotása a 1 Million, amely óriási médiamegjelenést kapott. Először csak férfi változatban jelent meg, később azonban követte női párja a Lady Million is. A lenyűgöző, aranyrudat, illetve csiszolt gyémántot formázó csomagolásával és karakteres illatjegyeivel mindkét parfüm hamar milliók kedvencévé vált. Meg kell még említenünk a közkedvelt Pour Elle és Ultraviolet illatokat is, amelyek szintén nagy sikereket értek el az elmúlt években, a kellemes illatokat kedvelők körében.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Paco Rabanne - Invictus
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram