Férfi Cerruti parfüm

Hosszú idő telt el 1881 óta. A jeles dátumhoz egy nagyon fontos divattörténeti esemény kapcsolódik, ekkor alapította meg ugyanis Antonio Cerutti a Cerutti család első textilgyárát Olaszországban.

Unokája, a világhírű Nino Cerutti később, már, mint divattervező csatlakozott be a vállalkozásba. A fiatal és tehetséges designer az ötvenes években számos technológiai újítás mellett arcot, karaktert is adott a textigyártó cégnek. A minőségi, szép vonalú ruhákat tervező Nino 1967-ben Cerutti néven megnyitotta első butikját Párizsban. Alkotásaiban a természetes anyagok bátor használata, valamint az olasz divat stílusos jegyeinek találkozása a franciás laza eleganciával, hamar sikert hozott. A világhírű divatház kreációiban elmosódnak a női és férfi szabásvonalak klasszikus szabályai, mely a divatház által alkotott termékeknek utánozhatatlan, stílusos és egyedi arculatot ad.  

1978-ban a divatcég bővítve termékpalettáját, belépett a parfümpiacra is. A Cerutti első illata, a mára klasszikusnak számító, az alapító után elnevezet Nino Cerutti volt. Az olasz gyökerek elött tiszteleg minden idők egyik legsikeresebb női illata, a finoman csiszolt kőbe zárt, púderszín elixír, a Cerutti 1881 és férfipárja a 1881 Men.

A világhírű Coty céggel karöltve a későbbiekben is számos sikeres illat született, melyek természetes, érzéki illatukkal milliók kedvencei világszerte. 

loader
Facebook Instagram