Clive Christian parfüm

Az eredeti kollekció a Clive Christian Perfumes alakuló debütálása volt. Miután Clive Christian OBE tulajdonosa amit korábban The Crown Perfumery néven futó cégnek, nagyon világos elképzelése volt, hogy olyan parfümöket hozzon létre, amelyek nem hasonlítanak másokra és forradalmasítja a luxusparfüm világát. Óda a kiváló minőségű alapanyagok és az elismert technikák egyszerű, ám összetéveszthetetlen integritásával, az Original Collection a lényege annak, aminek egy igazi parfümnek lennie kell.

CLIVE CHRISTIAN, a királyi parfümkészítő

A viktoriánus korszak ihlette, az Original Collection üvegei megtestesítik azt a kitűnő kivitelezést, amely mind az üveg és a csomagolás, mind a bennük lévő esszenciák elkészítéséhez szükséges. Egyszerű és elegáns, megtestesítik a Clive -keresztény- név kifinomultságát és integritását.

Illatában virágos, gyümölcsös citrusfélék, amelyek ötvözik a tiszta, ropogós felső jegyeket az intenzív Rose de Mai csokorral, amely a természet egyik legritkább összetevője. Ez a nőies citrus parfüm a luxus megtestesítője, és gyönyörűen friss és családias érzéssel büszkélkedhet viselője. A pár férfi kiadása egy klasszikus, friss citrusos kölni, mint a parfüm, a Clive Christian parfümök által ismert kiemelkedően tartós. Ez az illat földes, fás és zöld gyanta fúziót tartalmaz, hogy élénkítő és fűszeres citrusos fás illatot állítson elő, amely igazi klasszikus klasszikus Clive Christian portfóliójában.

loader
Facebook Instagram