Férfi Jacomo parfüm

Jacomo 1970 óta készít férfi és női illatokat. A Jacomo parfümházat Párizs közelében egy műhelyben kezdték el. Gérard Courtin, a Jacomo Paris luxusmárka alapítója a parfümvilág titkai iránt lelkesedő és elragadó férfi volt. Parfümös alkotásai, mint például a Chicane és a Silences, gyorsan sikereket értek el Franciaországban és külföldön. A parfümök megalkotója, Jacomo kivételes illatokkal töltötte az éveket.

Jacomo gyümölcsöskertje

Gyümölcsös, fás, virágos illat a kifinomultság és a luxus szinonimája. A citromvirágot a virág sok frissességgel és energiával járul hozzá a kompozíciókhoz. A citromvirág zöld, friss esszenciáit a közelmúltban kezdték használni a parfümipartban.

A férfi és a női parfümökben egyaránt használt szilva intenzív illatokat áraszt, amelyek édesek, bársonyosak és érzékiek. A gyümölcsnek gyümölcsös, valamint virágos és szirupos jellemzői is vannak, amelyek csodálatosan illenek a fás citrusjegyekhez.

Chillit Kolombusz Kristóf vezette be Európába, amikor visszatért Amerikából. Ezt a fűszert gyakran erősnek és fűszeresnek jellemzik, hasonlóan a fekete borshoz, és az illatszerekben használják az illatok mélységének növelésére. Felső hangként használva hangsúlyozza az illékonyabb jegyeket, például a citrusfélék családjába tartozó citromot.

 
loader
Facebook Instagram