Férfi Mancera parfüm

Aranysárga, forró homok, szikrázó napsütés, drága kelmék, egzotikus virágok és luxus… Az arab világ minden szépségét és a parfümkészítéssel kapcsolatos óriási tudást ötvözi a 2008-ban Pierre Montale által alapított Mancera parfümház. A művészetekért, elsősorban az art deco irányzatért rajongó Pierre és az illatok tanulmányozása, valamint a fotózás mellett elkötelezett leánya, Amelie közös, távol-keleti utazásainak élményei ihlették a nagynevű parfümház létrejöttét, mely a legendás Montale testvércége.

A legkiválóbb minőségű oud- mely a parfümgyártás legdrágább alapanyaga- gyanta, bőr, valamint sáfrány és más különleges összetevők teszik egyedülállóvá az illatkompozíciókat.

Az alapító Pierre Montale, aki többek között a szaúdi királyi családnak is készített parfümöket, küldetésének érezte, hogy az európai letisztultságot, elsősorban a franciákra jellemző sikket, a Mancera parfümház termékeibe csempéssze. Ezt a küldetést koronázta meg 2015-ben- mintegy tisztelgésként a francia elegancia elött- a Place Vendome-on megnyíló Montale parfümház.

2008 óta közel 80, nagyszerű illatkompozíció látott napvilágot. A varázslatos kelet delejes illatai, a térség csábító atmoszférája és a modern nyugati világ közeledik egymáshoz minden flakon Mancera kreációban, ahol a képzőművészeti értékek is helyet kapnak.  Az art-deco stílusban megálmodott, formatervezett flakonok az olasz képzőművész Luigi Bormioli keze munkáját dicsérik.

loader
Facebook Instagram