Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh extrait de parfum - unisex Niche

(1 értékelés)
1

Kedvencek közé

Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh

extrait de parfum unisex

Niche

1

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
extrait de parfum
+ Ajándék
60 270 Ft 602 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Tiziana Terenzi - Gold Rose Oudh

Megjelenés éve: 2012 Típus: extrait de parfum
Illatcsalád: ámbrás Összetétel: homok, fenyő, bergamott, rózsa, feketebors, pacsuli, rózsa, ámbra, szantál, méz, mósusz, oud
Megjelenés éve: 2012
Típus: extrait de parfum
Illatcsalád: ámbrás
Összetétel: homok, fenyő, bergamott, rózsa, feketebors, pacsuli, rózsa, ámbra, szantál, méz, mósusz, oud

Tiziana Terenzi márkáról

A neves olasz Terenzi parfümház magas szinten, a család háromgeneráción átnyúló szenvedélyével alkotja meg szebbnél-szebb illatkompozícióit. Tiziana Terenzi, aki maga is iparművész és Paolo Terenzi, az elismert parfümőr alkotásaikban folyamatosan az érzések művészi kifejezését keresik, a szépség, a harmónia kézzelfoghatóságát tűzték ki célul. Minden Terenzi illat luxusérzetet nyújt viselőjének. Az összetett, a legjobb minőségű alapanyagokból készülő illatok és azok csomagolása egyaránt kényeztetik az érzékszerveket.

A Terenzi-ház egyik legismertebb illata az Arany-kollekció részeként megjelenő Kirke by Tiziana Terenzi unisex kompozíció. A 2015-ben megjelent gyümölcsös illat Paolo Terenzi alkotása. Az ókori Róma pompás, fényűző szépségét hozza közel hozzánk a szépen megkomponált illat, melynek indításában főként gyümölcsös jegyek kapnak szerepet. Az egzotikus maracuja, az illatos őszibarack, a zamatos körte, és varázslatos málna jegyeit bontja ki némi homok és a ribizli levél kissé nyers aromája. A folytatás a szívjegyben bódító gyöngyvirágfelhővel egészíti ki a kezdeti gyümölcs esőt. A lezárásban nyugtató, mégis izgalmas kombinációban érkeznek az aromák, az érzéki pézsma, az édes vanília, a lágy szantálfa, a pacsuli és a napraforgó jegyei köszönnek be.

A meseszép Tiziana Terenzi palackokat Olaszországban készítik. Minden önmagában is képzőművészeti értéket képviselő üvegcsét melybe az illatokat rejtik, ragyogó arany és ékszerszínek díszítenek.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram