Tom Ford Noir Extreme parfum parfum - uraknak Niche

(15 értékelés)

Kedvencek közé

Tom Ford Noir Extreme parfum

parfum uraknak

A PARFUM rendelkezik a legmagasabb illóolaj koncentrációval, melynek aránya 15-30%. Előnye, hogy nagyon kevés mennyiség is elég a használatakor, és akár 24 órán át is érezhető. Ez a legerősebb, de egyben a legdrágább illatszer is a piacon.

Niche

Kedvencek közé


(15 értékelés)

50 ml
parfum
+ Ajándék
57 570 Ft 1151 Ft / ml

100 ml
parfum
+ Ajándék
82 570 Ft 825 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Tom Ford - Noir Extreme parfum

Megjelenés éve: 2022 Típus: parfum
Illatcsalád: ámbrás-vaníliás Összetétel: kardamom, gyömbér, mandarin, neroli, citrusfélék, kulfi (indiai parfé), narancsvirág, rózsa, jázmin, vanília, velúr, bőr, guajakfa, ámbra, tonka, cédrus
Megjelenés éve: 2022
Típus: parfum
Illatcsalád: ámbrás-vaníliás
Összetétel: kardamom, gyömbér, mandarin, neroli, citrusfélék, kulfi (indiai parfé), narancsvirág, rózsa, jázmin, vanília, velúr, bőr, guajakfa, ámbra, tonka, cédrus

Tom Ford márkáról

Tom Ford híres divattervező 1961-ben született Texasban. Eleinte művészettörténetet tanult, majd a divat világát választotta. Pályafutását ezen a területen a Chloé divatházban indította el, majd a Guccinál folytatta, 2004-ben pedig már az Yves Saint Laurentnél tevékenykedett. A Gucci és az Yves Saint Laurent is hanyatlásban volt, amikor Tom oda került, ám ő mindkét márkát vezető pozícióba helyezte, karrierje ettől kezdve pedig szárnyalni kezdett.

Saját parfüm márkáját jellemzően merészen, pajzán módon reklámozza. Első illatkompozíciója a Tom Ford for Man, ami egyszerre tartalmaz fás, illetve virágos alkotóelemeket is. Tökéletes harmóniát alkot benne az ibolya, a gyömbér, a különféle citrusfélék, mindez megspékelve egy kis karakteres, fás illattal. Kiváló választás mindazon férfiaknak, akik stílusosak és törekvőek.

A márka női illatkompozíciói is rendre sikereket alkottak szerte a világban. Minden egyes illatanyag vonzóan karakteres, hiszen gondosan válogatott és kivételes alapanyagokat használnak a megalkotásuk során. A White Patchouli az egyik legjobban keresett női parfümje a márkának, ami tele van szenvedéllyel, bűbájjal és erotikával.

Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram