Annick Goutal Nuit Etoilee (eau de toilette) eau de toilette - unisex Niche

(0 értékelés)
1

Kedvencek közé

Annick Goutal Nuit Etoilee (eau de toilette)

eau de toilette unisex

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

Niche

1

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml
eau de toilette

Parfüm jellemzői - Annick Goutal - Nuit Etoilee (eau de toilette)

Megjelenés éve: 2012 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: menta, narancs, cédrátcitrom, fenyő, tonka, angyalgyökér, szalmagyopár
Megjelenés éve: 2012
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: menta, narancs, cédrátcitrom, fenyő, tonka, angyalgyökér, szalmagyopár

Annick Goutal márkáról

Volt egyszer Annick Goutal, az intuícióval és érzelmekkel teli nő, egyike azoknak a látnokoknak, akik álmaikat megvaláósítják. Csodagyerek, a zongorista karrier helyett a modellkedést válaszotta.

A parfümök iránti kíváncsisága ezután elvitte Grasse-be, ahol megismerkedett egy férfival, aki megváltoztatta az életét és új szenvedélyt adott át neki: 1979-ben parfümkészítő lett.  A kezei között minden sikeressé változik, mint az első alkotás, a Eau d'Hadrien, amelyet 1981-ben hoztak létre, és ikon lett. Az illatjegyek helyettesítik a kottákat.

Annick Goutal mesteri illatai! Szenvedélyből készíti a parfümjeit. A niche parfümpiac egyik meghatározó szereplője. Minden illatnak egyedi, az illatra jellemző neve van, ami tökéletesen illik is rá.

A Ce soir ou jamais azt jelenti, ma este, vagy soha. Ez az egyik mestermű a Goutal parfümök között. A rózsa, vanília és pézsma alapú parfümök mind tele vannak érzelemmel, akárcsak egy szerelmes vers. Mindnek megvan a maga története, egyedisége.

Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram