Antonio Puig

Antonio Puig 1914-ben indította vállalatát, akkor még saját otthonában készítette Spanyolország első rúzsát, a Myladiet. A cég közel száz év alatt hatalmas utat járt be: a Puig, a divat mellett természetesen, kozmetikumok és parfümök forgalmazásával alapozta meg hírnevét, és mára már több mint 23 országban van jelen.


A Puig nemcsak saját parfümjeivel van jelen a piacon, de olyan márkák is a vállalat gondozásában kerülnek a piacra, mint a Nina Ricci, a Paco Rabanne vagy a Prada. A több mint 4000 dolgozót foglalkoztató Puig cég Spanyolország és Dél-Amerika piacvezető szépészeti vállalata.


Antonio Puig parfümök, a határozott és magabiztos férfiaknak

A Quourum parfüm több, mint 25 éve kedvelt férfiillat: ez a férfias és friss parfümje egyediségével és karakterességével olyan férfiaknak való, akik ki szeretnének tűnni, eltérni az átlagostól és ragaszkodnak a minőséghez. „Az a férfi, amelyik a Quorom parfümöt hordja férfias, magabiztos és határozott elképzelése van az eleganciáról.”- olvasható a Puig cég honlapján, amely mára a spanyol szépségipar legerősebb képviselőjévé érett. Igazi férfias alapanyagokból készítették: kömény, citrom, bergamott és grapefruit keveréke, a fenyőfa, szantálfa, pacsuli, szegfű, jázmin és ciklámen, dohány, bőr és borostyán jellemzi.

loader
Facebook Instagram