Armand Basi In Red (eau de parfum) eau de parfum - hölgyeknek

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Armand Basi In Red (eau de parfum)

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(0 értékelés)

50 ml
eau de parfum

100 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Armand Basi - In Red (eau de parfum)

Megjelenés éve: 2003 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: citrus-virágos Összetétel: gyöngyvirág, ibolya, rózsa, jázmin, gyömbér, mandarin, kardamom, bergamot, pézsma
Megjelenés éve: 2003
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: citrus-virágos
Összetétel: gyöngyvirág, ibolya, rózsa, jázmin, gyömbér, mandarin, kardamom, bergamot, pézsma

Armand Basi márkáról

  Armand Basi parfümjeinek már az üvege is tükrözi stílusának egyediségét, szépséghez fűződő különleges viszonyát és eleganciáját. A Basi név a cég 1940’-es években történt alapítása óta összeforr az innováció és az ötletesség fogalmával.

  Armand Basi talán a legnagyobb újító a családban, aki számos egyedi és olykor-olykor extravagáns kollekciójával igazi egyéniségnek számít a szakmában. Armand Basi nevével fémjelezve férfi és női ruhák, táskák, cipők, szemüvegek mellet számos parfüm kapható.
 Leghíresebb illata talán az In Red parfüm, amely virágos illatával és kellemes fás jegyeivel egész napra frissességet és vitalitást biztosít viselőjének. Az Uraknak készült In Blue parfüm pedig a bergamott, a citrusok, koriander és lótusz harmóniájával a fiatalos, könnyed és kalandvágyó férfiak kedvelt illata.
Mai garantált ajándékunk

LIMITÁLT KIADÁSÚ KÖNYVRITKASÁG!

loader
Facebook Instagram