Azzaro Chrome eau de toilette - uraknak

(64 értékelés)
25

Kedvencek közé

Azzaro Chrome

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

25

Kedvencek közé


(64 értékelés)

30 ml
eau de toilette
+ Ajándék
12 770 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
15 570 Ft

AKCIÓ
100 ml
eau de toilette AKCIÓ
+ Ajándék
22 170 Ft | 14% megtakarítás
19 070 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
26 870 Ft

100 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
18 670 Ft

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Azzaro - Chrome

Megjelenés éve: 1996 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: citrus-aromás Összetétel: rozmaring, ananász,citrom, koriander, jázmin, cédrus, tonka
Megjelenés éve: 1996
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: citrus-aromás
Összetétel: rozmaring, ananász,citrom, koriander, jázmin, cédrus, tonka

Chrome termék leírása

Loris Azzaro, aki Tunéziában született és a gyermekéveit is az afrikai országban töltötte, az olasz-francia divattervezés egyik kiemelkedőbb alakja. Bár haute couture kollekciót soha nem tervezett, a tehetséges és sokoldalú jelmez és divattervező és a nevéhez köthető márkanév mégis igen elismert a szakmában. Az elegáns, letisztult stílusáról ismert designer az évtizedek során a ruházati vonalon túl kiegészítőkkel és illatkreációkkal is meglepte a világot.

Az Azzaro Chrome Eau de Toilette férfiillat egy igazán inspiráló, életigenlő és frissességgel teli kompozíció. Az időtlen, aromás illat, melyben a citrusos jegyek dominálnak, kiváló választást jelent minden korosztály számára, akár mindennapi viseletként is. Az azúrkék elixír energiával, pozitív érzésekkel tölti fel viselőjét, akit az illat a frissességen túl, időtlen és magabiztos eleganciával ruház fel.

Az illat összetétele

Az Azzaro Chrome Eau de Toilette kezdésében egyértelműen a frissítő citrusos jegyek dominálnak, a bergamott, a citrom, az ananász, valamint a keserűnarancs gyümölcsös és a rozmaring fűszeres hatása érződik. A szívjegyben a jázmin és a ciklámen virágossága a tölgymoha akkordjaival és a koriander jellegzetes aromáival egészül ki. Az alapjegyek gazdag palettája csodálatosan koronázza meg, mélyíti el az illatklasszikust, melyet évtizedek óta férfiak sokasága választ magának. A finom cédrus, a brazil rózsafa, a tölgymoha, az illatos szantálfa, az érzéki pézsma, a jellegzetes aromájú kardamon, valamint a tonkabab jegyei zárják le a szépen megkomponált illatot.

Az illat története

Az Azzaro Chrome Eau de Toilette férfiillat 1996-ban került az üzletekbe. A lenyűgöző, könnyű és kortalan illat Gerard Haury parfümőr alkotása. A termék sikerét mutatja, hogy az illat évtizedek óta meghatározó szereppel bír a piacon, a mai napig az egyik legnépszerűbb férfiillat világszerte. A legendás tervező és unokája közötti generációkon átívelő és megkérdőjelezhetetlen szeretet ihlette a legendás illat létrehozását. Ez a kötelék jelenik meg a termékhez kapcsolódó számos fiatalos hangulatú, pozitív energiákat közvetítő reklámanyagon, melyeken szívet melengető módon apa és fia, valamint nagyapa, gyermek és unoka szerepel.

A tökéletesen megalkotott illatot az alkotók áttetsző, a divattervező és a termék nevével díszített, elegáns üvegcsében álmodták meg. Az esztétikus üveget a kompozíció azúrkék színével jól harmonizáló, króm színű, szögletes kupak zárja le.

Azzaro márkáról

Loris Azzaro olasz szülők gyermekeként Tunéziában látta meg a napvilágot 1933-ban. A Tuniszban olasz és francia nyelvet oktató törekvő fiatal később felesége társaságában Párizsba költözött. A szerelem komoly inspirációt hozott számára, Michelle-re múzsaként tekintett és szép kiegészítőket kezdett tervezni számára. Jellegzetes, kivágott körökkel megalkotott ruhakölteményeivel először 1968-ban lépett a kifutóra a saját formavilággal, jó esztétikai érzékkel bíró designer. Ezt követően az Azzaro divatház pályájának íve magasan ívelt felfelé.

1975-ben kiadták első illatkreációjukat, a Couture-t, amelyet az akkor népszerű divatirányzatok ihlettek. Az 1978-as év újabb sikert hozott, megjelent a divatcég egyik legnagyobb klasszikusa, a Pour Homme. A karizmatikus, férfias illatot saját személyisége ihlette. A könnyű, friss, mediterrán Eau Belle kiadását követően 1996-ban piacra került az Azzaro divatház máig legnépszerűbb parfümje a Chrome, melyet számos szépen megkomponált női és férfi illat követett.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a sokoldalú és termékeny tervező, aki művészetével, egyedi stílusával napjainkig számos időtálló ruha és illatkreációval inspirálja, kényezteti a világot.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram