Azzaro Wanted by Night eau de parfum - uraknak

(16 értékelés)
22

Kedvencek közé

Azzaro Wanted by Night

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

22

Kedvencek közé


(16 értékelés)

50 ml
eau de parfum

Parfüm jellemzői - Azzaro - Wanted by Night

Megjelenés éve: 2018 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres Összetétel: fahéj, mandarin, levendula, tömjén, vörös cédrus , kömény, dohány, gyümölcsös jegyek, ciprus, bőr, vanília, benzoin, Iso E Super
Megjelenés éve: 2018
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres
Összetétel: fahéj, mandarin, levendula, tömjén, vörös cédrus , kömény, dohány, gyümölcsös jegyek, ciprus, bőr, vanília, benzoin, Iso E Super

Azzaro márkáról

Loris Azzaro olasz szülők gyermekeként Tunéziában látta meg a napvilágot 1933-ban. A Tuniszban olasz és francia nyelvet oktató törekvő fiatal később felesége társaságában Párizsba költözött. A szerelem komoly inspirációt hozott számára, Michelle-re múzsaként tekintett és szép kiegészítőket kezdett tervezni számára. Jellegzetes, kivágott körökkel megalkotott ruhakölteményeivel először 1968-ban lépett a kifutóra a saját formavilággal, jó esztétikai érzékkel bíró designer. Ezt követően az Azzaro divatház pályájának íve magasan ívelt felfelé.

1975-ben kiadták első illatkreációjukat, a Couture-t, amelyet az akkor népszerű divatirányzatok ihlettek. Az 1978-as év újabb sikert hozott, megjelent a divatcég egyik legnagyobb klasszikusa, a Pour Homme. A karizmatikus, férfias illatot saját személyisége ihlette. A könnyű, friss, mediterrán Eau Belle kiadását követően 1996-ban piacra került az Azzaro divatház máig legnépszerűbb parfümje a Chrome, melyet számos szépen megkomponált női és férfi illat követett.

„ Az élet egy soha véget nem érő nyár…”- vallja a sokoldalú és termékeny tervező, aki művészetével, egyedi stílusával napjainkig számos időtálló ruha és illatkreációval inspirálja, kényezteti a világot.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram