Balenciaga Balenciaga Paris eau de parfum - hölgyeknek

(47 értékelés)
7

Kedvencek közé

Balenciaga Balenciaga Paris

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

7

Kedvencek közé


(47 értékelés)

75 ml
eau de parfum
36 270 Ft 483 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidőA kiszállítás a megszokottnál hosszabb időt vesz igénybe jelenleg! (kivéve raktáron lévő termékek)
Legkorábbi kiszállítás: 2024.06.21. (péntek)

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Balenciaga - Balenciaga Paris

Megjelenés éve: 2010 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-rózsa-viola Összetétel: szegfű, ibolya, ibolyalevél, pacsuli, cédrus
Megjelenés éve: 2010
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-rózsa-viola
Összetétel: szegfű, ibolya, ibolyalevél, pacsuli, cédrus

Balenciaga márkáról

Sok mindent elmond a Balenciaga szellemiségéről, hogy első parfümüket, a Le Dix-t 1965-ben, nem másról, mint saját műtermük címéről nevezték el. Spontán, ötletes ruhák és kiegészítők: ez a Balenciaga védjegye. A divatházat 1918-ban alapította Cristobal Balenciaga a spanyolországi San Sebastianban.

Nem sokkal később, Madrid és Barcelona meghódítása után, megnyílt a Balenciaga első szalonja Párizsban is, ahol Cristobal Balenciaga, rövid idő alatt, a mesterek mesterévé vált. Nem más, mint Christian Dior állította. Első parfümjük piacra dobása után néhány évvel, a 72 éves Cristobal Balenciaga elhunyt és divatházának irányítását unokaöccsei vették át, akik a Balenciaga hálózatát a Gucci Csoport keretein belül működtetik 2001 óta. Ruhák cipők, parfümök és kiegészítők sora viseli a Balenciaga márkanevet világszerte.

Balenciaga, a klasszikus elegancia

Ez a parfüm, friss virágos és egyedi keleties illatával, magában hordozza Cristobal Balenciaga szellemi örökségét: ami nem más, mint eredetiség és harmónia.

FLORABOTANICA

Ez egy gyönyörű illat. A csomagolás több, mint puszta üveg, ez egy couture tárgy, amely kitölti a FLORABOTANICA élményt. A grafikus fekete-fehér csíkok is Cristobal Balenciaga aláírását, elképzeléseit tükrözik.

loader
Facebook Instagram