Bvlgari - Omnia Indian Garnet eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Indian Garnet eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Indian Garnet eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Indian Garnet eau de toilette parfüm hölgyeknek
Bvlgari - Omnia Indian Garnet eau de toilette parfüm hölgyeknek
8
25 ml
eau de toilette - hölgyeknek
+ Ajándék
9 670 Ft

40 ml
eau de toilette - hölgyeknek

65 ml
eau de toilette - hölgyeknek

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 2019.07.22. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Bvlgari - Omnia Indian Garnet

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: sáfrány, narancs, osmanthus, tubarózsa, ámbra, fás jegyek

Omnia Indian Garnet leírása

Bvlgari Omnia Indiai Garnet az Omnia sorozat egy új kiadása a Bvlgari illat gyűjteményében. Ahogy azt a neve is sugallja, az új illatot az egzotikus India aurája, nemessége és miszticizmusa ihlette.

Orientális - virágos kompozíció, amelyet a citrusos aromák a mandarin és a narancs nyit meg, majd a szívjegyet az osmanthus virág uralja, mellette megtalálható még az indiai tubarózsa is, az orientalis hatást pedig, az alapjegyben lévő borostyán és a fás jegy adja. Az illatot Alberto Morillas alkotta meg.

Női Bvlgari parfüm

A Bvlgari család eredete egy kis görög falucskához, Kallarütészhez kötődik. Ez a vidék gazdag történelmi  és mitológiai emlékekben.A család ősei e vidék ezüstművesei közé tartoztak. Sotirio és fiai, Konstantinosz  és Georgisz az 1800-as évek elején már  a szakma mesterei voltak , de a háborús időkben a kilátástalan helyzet miatt először Korfura, majd Olaszországba költöztek, ami, (mint később bebizonyosodott), igen jó ötletnek bizonyult.Először Rómában, majd San Renoban és Nápolyban nyitottak üzletet, majd  Párizsban, Genfben és Monte Carloban  vetették meg lábukat. Az 1900-as évek derekára csodálatos , aprólékosan kidolgozott ékszereik révén már világhírű volt a cég,Ékszereik filozófiáját követve a 90-es évek vége felé  jelentek meg parfümjeik is,  melyek méltó képviselői a Bvlgari névnek.
Minden üvegük egy-egy műalkotás, épp olyan csodálatos, mint az ékszereik,  akár a letisztult Femme-ra, akár az indiai ihletésú Jaipur-ra gondolunk.
Bátran állíthatjuk, hogy ez esetben a külcsín legalább akkora értéket képvisel,  mint a belbecs...
A Bvlgari Parfums küldetése, hogy az ékszerészek között a vezető parfümgyártó legyen. Stratégiája, hogy olyan illatokat hozzanak, amelyek „nagy klasszikussá” válnak, és magas szintű forgalmazást élveznek.
Mindezek mellett csak környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak,  ami manapság nem utolsó szempont.
Vásárlóik egészen biztosan minden szempontból első osztályú terméket mondhatnak magukénak.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Bvlgari - Omnia Indian Garnet
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram