Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Femme eau de parfum parfüm hölgyeknek
3

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
11 870 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
13 470 Ft

Parfüm jellemzői - Hugo Boss - Boss Femme

Megjelenés éve: 2006 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-gyümölcsös Összetétel: frézia, f.ribizli, jázmin, liliom, rózsa, sárgabarack, ámbra

Boss Femme leírása


Hugo Boss Femme illata, amely 2006-ban jelent meg, egy óda a nagybetűs NŐ-höz. A Boss Nő mindenekelőtt romantikus és vidám. Ő egy álmodozó, a megtestesült nőiesség, akit a férfiak képzelete alkot. A Hugo Boss Femme parfüm egy alkalmi, pezsgő és vidám illat, egy ragyogó- gyümölcsös fejjeggyel, amely mandarin, fekete ribizli és egy kis frézia jegyet tartalmaz. A virágos szívjegy szelíd és kedves, mint egy "menyasszonyi csokor", fehér virágokat, madagaszkári jázmint, liliomot és rózsát tartalmaz. A hosszan tartó hatást a pézsma adja, amely harmóniában áll a finom barackkal és a citromfával.

 

Női Hugo Boss parfüm

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - Boss Femme
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram