Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique eau de parfum - uraknak Újdonság

(12 értékelés)

Kedvencek közé

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electrique

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(12 értékelés)

1.5 ml (illatminta)
eau de parfum
1 170 Ft

AKCIÓ
50 ml
eau de parfum AKCIÓ
+ Ajándék
30 270 Ft | 10% megtakarítás
27 270 Ft
Utolsó darab

AKCIÓ
100 ml
eau de parfum AKCIÓ
+ Ajándék
38 770 Ft | 11% megtakarítás
34 470 Ft

Parfüm jellemzői - Carolina Herrera - Bad Boy Cobalt Parfum Electrique

Megjelenés éve: 2022 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: levendula, pink bors, szilva, muskátli, szarvasgomba, vetiver, cédrus, tölgy
Megjelenés éve: 2022
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: levendula, pink bors, szilva, muskátli, szarvasgomba, vetiver, cédrus, tölgy

Carolina Herrera márkáról

A venezuelai gyökerekkel bíró, New York-ban élő és alkotó Carolina Herrera évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a divatvilágban. Ízléses, túlzásoktól mentes, nőies alkotásai és finom személyisége a legnagyobb tervezők közé emelték a négy leánygyermekkel büszkélkedhető tervezőnőt.

A jó neveltetést kapott Carolinának, akinek édesapja maga Caracas kormányzója volt, már gyermekkorában lehetősége nyílt megismerni a világot, hiszen a család sokat utazott, magas körökben mozgott. A divat iránti érdeklődése már korán megmutatkozott, kedvenc tervezője Cristóbal Balenciaga volt, akit zseniálisnak talált.

Első ruhakollekcióját 1981-ben mutatta New Yorkban, kedvenc városában, az esküvői és az alkalmi ruhákért rajongó tervezőnő. A mozgalmas világváros, mely a mai napig inspirálóan hat rá, rajongással fogadta a harmonikus személyiségű, művészetekért rajongó designert. Kényelmes, nőies és a mindennapokban is használható, elegáns darabjaiért milliók rajonganak világszerte. 
A világ legjobban öltözött divattervezőjének tartott Carolina Herrera számos, szépen megkomponált illattal ajándékozta meg a világot. 1988-ban jelent meg első női illata a sikkes és impulzív Carolina Herrera. Ezt követően gyorsan érkeztek, a legnevesebb parfümőrök keze nyomát dicsérő illatklasszikusok, mint például a Flore by Carolina Herrera, a New York által inspirált Carolina Herrera 212 kollekció, de a teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a tűsarkokon érkező, egyszerre decens és kihívó Good Girl kollekciót is. 

Mai garantált ajándékunk

  L'Occitane garantált ajándékot adunk,
  minden vásárlás mellé!

loader
Facebook Instagram