Cuba férfi parfümök

Férfi Cuba parfüm

Különleges helyet foglalnak el a parfümök között a Cuba Paris által kínált illatok, melyek a varázslatos karibi térség hangulatát hozzák el. A Párizsban alapított Cuba Paris cég egyedi kompozíciói 2016 óta vannak jelen a parfümériák polcain.

A cég termékeire jellemző a kubai eredetű természetes elemek intenzív jelenléte, olyan vonzó elemeké, mint például a vetiver, a melegséget adó és bódító jázmin, vagy akár a karakteres dohány.

A termékfejlesztések során maradt ez az irány. Az aktuális trendek folyamatos figyelése és magasan képzett szakemberek alkalmazásának köszönhetően, a vállalat maximálisan piacképes illatkreációkat hozott létre.

A karakteres, érzéki férfiillatok mellett a termékpaletta számos, minden korosztályt konkrétan megcélzó, vonzó, nőies illatot is tartalmaz. A folyamatosan bővülő trendkövető illatok között találunk romantikusan virágos, üdítően friss és orientális, fűszeres kompozíciókat is.

A termékek egyedi csomagolása szintén a karibi térségre, azon belül is a Kubára jellemző színeket, formákat idézi. A dohány és a szivar, a térség fő importcikke és meghatározó szimbóluma ihlette csomagolás az idők során a márka védjegyévé vált.  

A Cuba Paris cég igazi színfoltja az ágazatnak, alapítása óta közel 60 illatkompozíció látott napvilágot, melyek világ minden táján kedveltek és keresettek.

 

loader
Facebook Instagram