Elie Saab Le Parfum Bridal eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(4 értékelés)

Kedvencek közé

Elie Saab Le Parfum Bridal

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(4 értékelés)

90 ml
eau de parfum
34 170 Ft 379 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Elie Saab - Le Parfum Bridal

Megjelenés éve: 2023 Típus: eau de parfum
Megjelenés éve: 2023
Típus: eau de parfum
 

Elie Saab márkáról

A tehetséges, libanoni divattervező, Elie Saab neve nem ismeretlen a divat világában.  A leginkább Bejrútban alkotó designer és vállalkozása napjainkra Európát is meghódította, Milánó és Párizs kifutóin rendszeresen láthatóak különleges, egyedi hangulatú kreációi. A nyugati és a keleti világ keveredik az alkotásokban, mely leginkább a színek és az anyagok magabiztos használatában jelenik meg.

A nagyközönség számára akkor lett egyértelmű Elie Saab tehetsége, amikor Halle Berry az általa tervezett, burgundi színű estélyi ruhában vette át a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat 2002-ben.

Az innovatív divattervező 2011-ben kiadta első illatkreációját, mellyel új, izgalmas területre lépett. Az Elie Saab Le Parfum egy lenyűgöző, borostyán jegyekkel bíró, virágos illat hölgyek számára. Érdekesség, hogy a Francis Kurkdjian által megkomponált illat egyedülállóan hosszú alkotó folyamat után, csak 279 próbaverziót követően került ki az üzletekbe. A nagyívű reklámkampányban az illat arcának Elie Saab a csodaszép, lengyel topmodellt, Anja Rubik-ot választotta.

Napjainkra több, mint 30, izgalmas kreáció került ki a divatház gondozásában a parfümériák polcaira. Minden illat tökéletesen illik az Elie Saab által megalkotott ruhákhoz. A tervező gyakran készíttet egyes Haute Couture kollekciókhoz egyedi illatokat, melyek megalkotásában a legnevesebb parfümőrök, köztük Jerome Di Marino, Dominique Ropion és Sophie Labbe állnak rendelkezésére.

loader
Facebook Instagram