Elie Saab női parfümök

Női Elie Saab parfüm

A tehetséges, libanoni divattervező, Elie Saab neve nem ismeretlen a divat világában.  A leginkább Bejrútban alkotó designer és vállalkozása napjainkra Európát is meghódította, Milánó és Párizs kifutóin rendszeresen láthatóak különleges, egyedi hangulatú kreációi. A nyugati és a keleti világ keveredik az alkotásokban, mely leginkább a színek és az anyagok magabiztos használatában jelenik meg.

A nagyközönség számára akkor lett egyértelmű Elie Saab tehetsége, amikor Halle Berry az általa tervezett, burgundi színű estélyi ruhában vette át a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat 2002-ben.

Az innovatív divattervező 2011-ben kiadta első illatkreációját, mellyel új, izgalmas területre lépett. Az Elie Saab Le Parfum egy lenyűgöző, borostyán jegyekkel bíró, virágos illat hölgyek számára. Érdekesség, hogy a Francis Kurkdjian által megkomponált illat egyedülállóan hosszú alkotó folyamat után, csak 279 próbaverziót követően került ki az üzletekbe. A nagyívű reklámkampányban az illat arcának Elie Saab a csodaszép, lengyel topmodellt, Anja Rubik-ot választotta.

Napjainkra több, mint 30, izgalmas kreáció került ki a divatház gondozásában a parfümériák polcaira. Minden illat tökéletesen illik az Elie Saab által megalkotott ruhákhoz. A tervező gyakran készíttet egyes Haute Couture kollekciókhoz egyedi illatokat, melyek megalkotásában a legnevesebb parfümőrök, köztük Jerome Di Marino, Dominique Ropion és Sophie Labbe állnak rendelkezésére.

loader
Facebook Instagram