Emanuel Ungaro Love Kiss eau de parfum - hölgyeknek

(2 értékelés)

Kedvencek közé

Emanuel Ungaro Love Kiss

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(2 értékelés)

90 ml
eau de parfum
13 470 Ft 149 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Emanuel Ungaro - Love Kiss

Megjelenés éve: 2012 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: csillaggyümölcs, ananász, rózsa, frézia, orchidea, mósusz
Megjelenés éve: 2012
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: csillaggyümölcs, ananász, rózsa, frézia, orchidea, mósusz

Emanuel Ungaro márkáról

Meghatározó szereplője a divatvilágnak a francia születésű, Emanuel Ungaro által 1965-ben, Párizsban megalapított Ungaro divatház. Minden Ungaro kreáció a nőiességet ünnepli, a divatház kollekcióiban a karakteres vonalvezetés, az élénk színek használata emeli ki a vonzó nőiességet, semmihez sem hasonlítható, kivételesen elegáns ízlésvilággal.

Bár a neves tervező Balenciaga szárnyai alatt formálódó designer 1973-tól több, nagy sikerű, szép vonalvezetésű férfikollekciót is jegyez, az Ungaro márkanév mégis inkább a női vonalra van felépítve.

A mester 2005-ben visszavonult. A kifutók állandó szereplőjeként megjelenő, a változatlan sikerrel működő Ungaro vállalat jelenleg Asim Abdullah vállalkozó tulajdona, a kreatív igazgatói székbe pedig Giles Deacon került.

Az Ungaro első illata a 1983-as kiadású és a neves parfümőr Jacques Polge által lett megálmodva. Ez volt a legendás Diva. A fűszeres, fás illatkompozíció a természetes szépségre, a titokzatos vonzerőre hívja fel a figyelmet. Az üveg formája a női test vonzó, gömbölyű formáját jelképezi, mely az Ungaro -háznak egy gyakran használt szimbóluma. Az üveg metszett, redős mintázata a hatásosan kivitelezett kampányfotókon is visszaköszön, mely szintén az Ungaro egyik védjegye.

Az illatkompozíciók palettája igen széles, gyümölcsös, virágos, citrusos, valamint fűszeres illatok kényeztetik az érzékeket. Az Ungaro -ház égisze alatt közel 70, szépen megkomponált illatot találunk, melyeket a világ legnevesebb parfümőrei készítettek el a luxuscég számára.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram