Hugo Boss - Boss Woman eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Woman eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Woman eau de parfum parfüm hölgyeknek
Hugo Boss - Boss Woman eau de parfum parfüm hölgyeknek
6

Kedvencek közé

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
11 570 Ft

50 ml
eau de parfum
+ Ajándék
12 170 Ft

90 ml
eau de parfum
+ Ajándék
13 670 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (MPL): 2019.10.22. kedd

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja (GLS): 2019.10.22. kedd

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Hugo Boss - Boss Woman

Megjelenés éve: 2000 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: mandarin, mangó, ibolya, frézia, cédrus, szantál

Boss Woman leírása

Az alkotó Sophie Labbe első parfümje a Hugo Woman, óriási sikert aratott. 2000-ben a Hugo Boss divatház bemutatta az új Boss Woman illatot, amely virágos és gyümölcsös illat, és kifejezetten a mai modern, aktív női divat kollekció (kifinomult sportruházat) vonalához alkalmazkodott. A divatos parfüm nyitó fejjegyei  a gyümölcsös jegyek, a mandarin, a mangó és a kumkvat. Szívjegyei a frézia, az írisz és az ibolya, míg az alapjegyei a szantálfa és a cédrusfa meleg keveréke.

Női Hugo Boss parfüm

Hugo Boss,1924-ban alapította ruházati termékekkel foglalkozó cégét a Stuttgart melletti városkában, Metzingenben, A cég székhelye napjainkban is itt található. Először esőkabátok és vízhatlan ruhák gyártására szakosodtak, később kifejezetten a férfi öltönyök készítésére fókuszált. A II. Világháború súlyos veszteségeket hozott és nyomokat hagyott a cég hírnevén, de Mr. Boss cége büszkén és töretlenül állt talpra, majd folytatta az emelkedést. Kollekciói zajos sikert arattak és nagyon hamar a legrangosabb cégek között említették a Hugo Boss céget. Mára a Hugo Boss a világ egyik vezető divatházává vált, amely kiszolgálja a luxusra éhező elit köröket. A márkát a klasszikus vonalak, a kiválóság és a jól ismert német precizitás jellemzi. A divatház napjainkra aktív résztvevője a parfümpiacnak, és a ruhakollekciói mellett foglalkozik kiegészítőkkel, órával, cipővel, szemüvegekkel, különféle bőrárukkal is.

1984-ben jelent meg a Boss első illata, a Boss No1, amelyet Pierre Wargnye hozott létre férfiak számára. Ezt követte a Boss Sport, a Boss Spirit, a Boss Elements, a Boss Elements Aqua, majd megjelent a Boss Hugo Boss illat és 2000-ben az első női Boss illat - a Boss Woman. A Boss márka a sikerorientált, magabiztos és tetőtől talpig stílusos férfit és nőt jelképezi és a hagyományos értékeket képviseli. Ezek alapján a Hugo Boss parfüm ideális választás klasszikus megjelenést kedvelő határozott uraknak, és a csábításra vágyó luxust kedvelő hölgyeknek egyaránt.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Hugo Boss - Boss Woman
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta Minden vásárlónknak parfümminta!
 Nálunk, akár több féléből is válogathat!
(a kép illusztráció)


 

loader
A termék a kosarába került
Facebook Instagram