Jil Sander női parfümök

Női Jil Sander parfüm

A német származású Jil Sander karakteres, felismerhető, tökéletes szabású ruháival hódította meg a szakmát és vásárlóközönséget. A korábban divatújságíróként is tevékenykedő Jil Sander 1968-ban alapította meg saját divatházát Hamburgban. Nyilvánvaló tehetsége és kemény munkája nyomán Németország felkerült a világ divattérképére. A tehetséges designer sikere kiváló üzleti érzéke mellett a kreációiban megjelenő letisztult vonalvezetésnek, a férfias vonalak bátor alkalmazásának köszönhető, melyeket nőies, lágy anyagokkal kombinál. Divattörténeti jelentőséggel bírt, amikor a Jil Sander cég egyesült a Prada divatóriással, amely új korszakot nyitott a márka történelmében. A hamisíthatatlan olasz stílus tökéletesen keveredett a németekre jellemző visszafogott, mégis határozottságot sugárzó karakterisztikával, egyedülálló művészi hatással bírva a divat egészére.

Napjaink egyik legkiválóbb divattervezője1979-ben bemutatta első férfiaknak és hölgyeknek dedikált illatpárját a Jil Sander Man Pure és Jil Sander Women Pure névre keresztelt kompozíciókat. A visszafogott, elegáns illatok, mely hangsúlyos módon, de nem tolakodóan hangsúlyozzák a nőies és férfias jegyeket, napjainkig hatalmas népszerűségnek örvendenek. A legnevesebb parfümőrök és a Coty cég bevonásával készülő Jill Sander kompozíciók száma napjainkra közel 80.

„A kevesebb néha több.” A tervezőnő gyakran használt mondata ez, mely mottó tökéletesen megmutatkozik a nevével fémjelzett márkanév minden szépen megtervezett termékén.

loader
Facebook Instagram