MiN New York parfüm

MiN New York, időtlen utazás és varázslat a nagyvárosból
 

Különleges helyet foglalnak el a parfümök piacán a MiN New York varázslatos kompozíciói. A New York-i alapítású cég termékeivel nem kevesebbet szeretne elérni, minthogy illatba zárja a hamísíthatatlan New York-i életérzést. Az időtlen és kifinomult illatok a legigényesebb vásárlók igényeit is tökéletesen kielégítik.

A Chad Murawczyk által 1999-ben alapított MiN New York niche illatokat, valamint szépség ápolási termékeket alkot, melyhez az összetevőket és az inspirációkat a világ minden tájáról származtatja.

Nagy figyelmet kapott a szakmában, amikor 2014-ben a MiN New York piacra dobta a SCENT STORIES-t. A varázslatos kollekció a világ különböző tájáról érkezett, a legfinomabb összetevőkből állt, ráadásul az illatgyűjtemény limitált kiadásban volt csak elérhető. Tovább emelte a gyűjtemény értékét, hogy a kollekcióból 11 illat mennyisége mindössze az első évben állt rendelkezésre.

Az egyik legnépszerűbb illatkompozíció a Voodoo by MiN New York egy borostyános illat, melyet 2017-ben dobtak piacra.  Az unisex elixír nőknek és férfiaknak is kiváló választás. A mámorító, magával ragadó, gazdag, réteges illat elsöprő sikere nem véletlen, a Voodoo a harmonikus illatalkotás iskolapéldája. Az indításban a markánsan fűszeres kardamom, a rózsaszín bors, valamint a friss lime üdesége jelenik meg.  A szívzónában a finom törökrózsa, a tömjén és a muskátli akkordjai csendülnek fel. A gazdag lezárásban az oud, a bőr, a pacsuli és a szantálfa finom elegye kényezteti az érzékeket. Az energia, a szellem és a halandóság egyesülésének megjelenése, mely az alkotók elképzelése volt, kézzelfogható a csodás elixírben.

A franciaországi Grasse-ban gyártott, a legkiválóbb alapanyagokból készített, a márkára jellemző egyedi fekete csomagolásban kínált MiN New York illatkompozíciók száma napjainkra már 20 felett jár.

 

loader
Facebook Instagram