Shakira női parfümök

Női Shakira parfüm

Shakira Isabel Mebarak Ripoll Kolumbiában született 1977-ben. Zenetehetsége és nagyszerű hangja hamar kiderült, iskolai előadásokban és musical-ekben kezdett fellépni. Akkor vált ismertté, amikor az 1990- es évek elején és közepén lépett be a kolumbiai zenei életbe. Az első két albuma nem hozott akkora sikert és Shakira úgy döntött, hogy nem dolgozik tovább producerével. Úgy érezte, hogy saját stílusának fejlesztése gyümölcsözőbb zenei produkciókat eredményezhet. Az 1995- ben kiadott Pies Descalzos albuma meghozta a várva várt hírnevet énekesként és dalszerzőként egyaránt, Dél-Amerikában és Spanyolországban. Következő albumából, a Donde Estan las Ladrones-ból, több mint 10 millió példányt adott el világszerte.

Első angol dalát, a “wherever, whenever” egyik napról a másikra szupersztárrá tette. A kislemez számos ország értékesítési listáján a legfontosabb helyet foglalta el és első angol nyelvű albuma, a Laundry Service-ből több mint 20 millió példányt adott el. A Hips Don't Lie dalát a 2000-es évek legtöbbet eladott kislemeze lett.
Shakirat kis televíziós szerepeket is elvállalt. A kolumbiai tv sorozatban, az El Oasis-ban 1994-ben Luisa Maria karakterét játszotta. 2009-ben saját magát alakította az Ugly Betty-ben.

Shakira mindenben sikeres!
Shakira szereti nevét adni jótékonyságú ügyekhez is. 1995-ben alapította a Pies Descalzos Alapítványt. Ez a jótékonysági szervezet segíti a kolumbiai szegény gyermekek oktatását a speciális iskolákban. Rengeteg jótékonysági koncertet ad az egész világon. Elkötelezettsége, együttérzése és elszántsága miatt, elnyerte az UNICEF Goodwill nagykövet szerepét. Így Ő lett az egyik legtöbbet jótékonykodó híresség.

2010-ben Shakira a Puig parfümházzal közösen piacra dobta első illatát, ami egy keleti-virágos illat, jázmin, szantálfa, benzoin, vanília és borostyán kiemelkedő jegyeire épül. Második illata, az S by Shakira Eau Florale, virág- és gyümölcsösszetételű, amelyben domináns szeder, málna, piros ribiszke, heliotrope és vanília.
Shakira 32 parfümöt dobott eddig piacra. A Shakira új illatmárka. A legelső illatot 2009-ben mutatták be. A Shakira illatanyagokat Fanny Bal, Sophie Labbe, Sonia Constant és Elisabeth Vidal parfümökkészítőkkel együttműködve alkotják meg.

 

loader
Facebook Instagram