Férfi Playboy parfüm

Playboy

1953 decemberében Hugh Hefner kiadta a Playboy magazin első kiadását, amely egy havi, férfiaknak szóló magazin, amely cikkeket, fikciókat és - ami a legfontosabb - fényképeket mutat gyönyörű meztelen nőkről. Ettől az alapító kiadástól (az első szám Marilyn Monroe fényképeivel volt tele) egy fél évszázados, a teljes személyes szabadság „Playboy filozófiájának” népszerűsítésétől kezdve Hefner átalakította az emberek gondolkodásának és a szexhez való hozzáállását és a tabuk feloszlását.

Playboy- Hogyan lett egy újságból parfüm..?
Hefner később kibővítette birodalmát a Playboy éjszakai klubokban, a legendás Los Angeles-i Playboy kastélyban, weboldalakban és videókban, ruházati sorozatban és egyéb fogyasztási cikkekben is megjelent. A Playboy 2008-ban dobta piacra a férfiak illatait, majd két évvel később a nők számára készített illatokat. A Coty engedélyével ez a gyűjtemény tovább növekedett. Sok férfias illatot, a Playboy Club-okkal rendelkező városokról neveznek el, Hollywoodból, Miamiból és Vegastól Ibizaig, New York-ig és Berlinig. A nők számára olyan gyümölcsös virág illatok találhatók, mint a Play it Sexy, a Play Spicy és a Play rock. A férfiak és a nők számára elérhető verziók között szerepel a Playboy VIP, a Super Playboy és a #Generation. Az összes illat üvegén a már világhírű Palyboy logóval, a nyuszi fejjel emlékeztetik a Playboy életmódját az illat használóira.

2020 márciusáig 32 illatot mutattak be. Playboy egy relatív fiatal parfümmárka. A legelső kiadást 2008-ban, a legfrissebbet 2018-ban vezették be. A Playboy parfümöket olyan parfümkészítőkkel alkotják meg, mint Lucas Sieuzac, Nathalie Feisthauer, Nicolas Beaulieuu, Julien Rasquinet, Juliette Karagueuzoglou, Guillaume Flavigny, Nathalie Lorson, Alienor Massenet, Alexandra Kosinski, John Gamba, Dirk Braun, Jack Agran, Fabrice Pellegrin és Vincent Kuczinski.

loader
Facebook Instagram