Cacharel Eden eau de parfum - hölgyeknek Kifutó

(32 értékelés)
14

Kedvencek közé

Cacharel Eden

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kifutó

14

Kedvencek közé


(32 értékelés)

30 ml
eau de parfum
+ Ajándék
16 170 Ft 539 Ft / ml

AKCIÓ
50 ml
eau de parfum AKCIÓ
+ Ajándék
23 970 Ft | 18% megtakarítás
19 770 Ft
395 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Cacharel - Eden

Megjelenés éve: 1994 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos Összetétel: citrusfélék, barack, mimóza, rózsa, ananász, jázmin, akác
Megjelenés éve: 1994
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos
Összetétel: citrusfélék, barack, mimóza, rózsa, ananász, jázmin, akác

Eden termék leírása

Eden az egyik legismertebb és legnépszerűbb Cacharel illat. A parfümöt 1994-ben Jean Guichard alkotta meg. A fejjegy ragyogó citrus jegyeket tartalmaz. A hideg víz frissessége és a szívjegyben található tavirózsa párosul a mámorító virágos jegyekkel mint tubarózsa, mimóza, jázmin, rózsa és a gyöngyvirág illetve az olyan édes és lédús gyümölcsök aromájával, mint az ananász és a sárgadinnye.  Az alapjegyben a vizes jegyek tökéletes harmóniát alkotnak a pacsulival a cédrussal, a szantálfával a tonkababbal és a meleg fás jegyekkel.

 

Cacharel márkáról

A világ minden táján jól csengő Cacharel divatmárkát 1962-ben Franciaországban alapította Jean Bousquet divattervező. A széphangzású „cacharel” szó magyarul böjti récét jelent, mely madár Camargue-ban őshonos.

Az egyedi tervezésű, nőies, ám a mindennapi viseletben is kényelmesen hordható ruházati termékek új, előremutató irányt kínáltak a divatban. Az izgalmas, színpompás és praktikus Cacharel kollekciók először a hölgyek, később a férfiak számára is elérhetővé váltak.

Először Franciaországban, később a világ minden táján a francia divatra jellemző sikk és elegancia jegyeit magán viselő Cacharel név egyre népszerűbbé vált. 1975-ben a neves L’Oreal céggel együttműködésben a törekvő divatház megalkotta első, azóta ikonikussá vált virágos illatát az Anaïs Anaïs-t. Az érzéki, sikkes illat nagy sikert aratott. Az örök nőiesség és az életöröm fúziója ugyanúgy minden később kiadott Cacharel illat is. A női életszakaszokat lefedő, szépen megkomponált illatok láttak napvilágot a későbbiekben is. Az érzéki és egzotikus Lou-Lou, vagy akár az igen népszerű parfümőr, Jean Guichard által megkomponált, 1994-ben kiadott, nőies Eden szintén nagy eladási rekordokat döntöttek meg.  A Cacharel divatház nőies és stílusos kiegészítői, ruházati és illatkreációi a mai napig igen népszerűek a hölgyek körében.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram