Férfi Cacharel parfüm

 Böjti réce – Ezt a madarat választotta 1962-ben Jean Bosquet márkája névadójául, amikor megalakította a Cacharel vállalatot. Bosquet édesapja varrógépek értékesítésével foglalkozott – innen Bosquet szerelme a ruhák iránt, ami a Cacharel márkanevet elindította világhódító útjára.

 Parfümökkel 1975 óta foglalkozik a Cacharel, amikor Bosquet együttműködési megállapodást írt alá a L’Oreal céggel parfümök készítésére.

  A Cacharel divatház ruhái sikerüket fiatalos nőies stílusuknak, világos, kellemes színeiknek és kifinomultságuknak köszönhetik. A márka előszőr Franciaországban hódította meg a vásárlók szívét, majd egy ELLE címlap után az egész világot bekebelezte. Első illatuk az Anais Anais 1978-ban jelent meg. Ezután olyan Cacharel parfümök következtek, mint a Cacharel pour l'Homme, Loulou, Eden, Loulou Blue, Eau d'Eden, Noa, Nemo, Gloria, Amor Amor,Amor Amor Eau Fraiche, Noa Fleur, Noa Perle, Promesse and Amor pour homme, Liberté és a Scarlett.

 A Cacharel olyan hírességeket szerződtett parfümjei népszerűsítéséhez, mint Kate Moss (Anaïs Anaïs), vagy Laetitia Casta (Promesse).
loader
Facebook Instagram