Chloé L'Eau de Parfum Lumineuse eau de parfum - hölgyeknek

(17 értékelés)

Kedvencek közé

Chloé L'Eau de Parfum Lumineuse

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(17 értékelés)

1.2 ml (illatminta)
eau de parfum

mi az az illatminta?

1 470 Ft 1470 Ft / ml

Szeretne új illatokat felfedezni, megtalálni álmai illatát,de nincs rá lehetősége, hogy kipróbálja őket?
Vásároljon eredeti csomagolású illatmintákat, és fedezzen fel vadonatúj illatokat a segítségünkkel!


Fontos információ: Az illatminta nem mini parfüm!

Szeretne új illatokat felfedezni, megtalálni álmai illatát,de nincs rá lehetősége, hogy kipróbálja őket?
Vásároljon eredeti csomagolású illatmintákat, és fedezzen fel vadonatúj illatokat a segítségünkkel!


Fontos információ: Az illatminta nem mini parfüm!


100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
38 770 Ft 387 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Chloé - L'Eau de Parfum Lumineuse

Megjelenés éve: 2023 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-ámbrás Összetétel: jázmin, rózsa, ámbra, vanília, balzsamos jegyek
Megjelenés éve: 2023
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-ámbrás
Összetétel: jázmin, rózsa, ámbra, vanília, balzsamos jegyek

Chloé márkáról

A Chloé parfümök mindegyikét áthatja egyfajta légies kifinomultság, egy könnyed, tiszta ,virágos luxus illatvilág. Már maga a szó kimondása is olyan, mintha csak egy pasztellszínű makaron látványára finoman sóhajtanánk egyet. Ha egy kicsit kiváncsibbak vagyunk, máris érdekes, hogy ki áll a márkanév mögött, és milyen értékeket képvisel a híres francia márka, a Chloé. A Chloé ugyanis nem volt mindig ilyen.

A Chloé divatházat az Egyiptomban született Gaby Aghion alapította, 1945-ben. Aghion hitvallását a divatban a luxus-minőségű puha, lágy esésű anyagokból készülő,a női formákat finoman hangsúlyozó ruhák jelentették, amelyek hordhatók, és élvezhetők voltak, szemben a méretre készülő, sokszor feszes, merev kreációkkal. Aghion majdnem a század végéig a cégében maradt, ahol olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint például Karl Lagerfeld. A háznak létezik egy megfizethetőbb második vonala is, a See, amely a kétezres évek elején jelent meg. A divatház filozófiájával szoros összhangot találunk a Chloe illatokban, amleyk közül az első 1975-ben jelent meg Chloe néven, és ez a parfüm akkor egy kifejezetten nőies illat volt, ezt követte a kilencvenes években megjlenő Chloé Narcisse, amely már egy jóval édesebb illatú kompozíció volt.

A kétezres évek első évtizede után aChloé parfümök stílus sokat változott: az új célközönség napjaink modern ízlésű fiatal nője, és erre illeszkedve az illatok is sokkal finomabbak, trendibbek.. A Chloé illatok a márkán belül több kis csoportot alkotnak. A Narcisse sorozat két parfümjének (Chloé Narciss és Fleur de Narcisse) kecses üvegjén a kupak virágot formál. Az Eau de Fleurs könnyed virágillatok (Lavender, Capucine-zöld illatok, és Neroli) minimál kocka üvegekben kerültek a boltokba. A második divatvonal (See) nevet viselő parfümök pedig bordázott kerek, rózsaszínes pasztell üvegeben rejtik a kifinomult illatokat.

A "Chloé" sorozatot könnyen felismerhetjük az üveg nyakára kötött különböző árnyalatú bézs masnikról, amelyek színe a parfüm töménységére is utal. (Az Absolu de Parfum szalagja például egészen sötét bézs,már-már halvány barna félselyem.) A Love sorozat nyakán apró láncok sugallják a luxust, míg a Love Story üvegek kupakja a párizsi Pont des Arts hídon lévő lakatok ihlettek,mint a szerelem szimbólumai, vele az elengedhetetlen , de ezúttal vékonyabb és hosszabb szalagokkal. A Chloé Love Story sorozat ( és ezen belül az Absolu de Parfum) a divatház egyik legsikeresebb családja, édes, virágos, jázminnal tökéletesített illatát a neves parfümőr Anne Flipo alkotta, akinek egyéb munkái többek között van a la Vie Est Belle, Olympea, Lady Million, és az YSL L'Homme sorozat. Egyetlen mondatba sűrítve a Chloé illatokat, valahogyan így nézne ki: Chloé--a modern kifinomult nőiesség.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram