Davidoff Cool Water Intense eau de parfum - hölgyeknek

(8 értékelés)

Kedvencek közé

Davidoff Cool Water Intense

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(8 értékelés)

1.2 ml (illatminta)
eau de parfum

mi az az illatminta?

1 570 Ft 1308 Ft / ml

Szeretne új illatokat felfedezni, megtalálni álmai illatát,de nincs rá lehetősége, hogy kipróbálja őket?
Vásároljon eredeti csomagolású illatmintákat,és fedezzen fel vadonatúj illatokat a segítségünkkel!


Fontos információ: A termékek nem mini parfümök, amik túlnyomórészt 3-5ml-esek.

Szeretne új illatokat felfedezni, megtalálni álmai illatát,de nincs rá lehetősége, hogy kipróbálja őket?
Vásároljon eredeti csomagolású illatmintákat,és fedezzen fel vadonatúj illatokat a segítségünkkel!


Fontos információ: A termékek nem mini parfümök, amik túlnyomórészt 3-5ml-esek.


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Davidoff - Cool Water Intense

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: mandarin, mangosztán, virágos és fás jegyek
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: mandarin, mangosztán, virágos és fás jegyek

Davidoff márkáról

A Zino Davidoff csoport, svájci központtal egy csládi vállalkozás, ami exkluzív órákat, írószereket és bőrből készült termékeket forgalmaz a kifinomult vásárlók részére, a már jól ismert parfümök, szemüvegek és napszemüvegek, konyak és kávékínálat kiegészítéseként. Davidoff elkötelezte magát amellett, hogy a legkifinomultabb alapanyagokból és összetevőkből készíti termékeit az egész világ számára. A tervezéstől, az inspirációtól és a kivitelezéstől kezdve az a cél hogy tökéletes minőségű és megbízható termékeket gyártsanak. Ez mind a Davidoff tökéletességre törekvő filozófiája.

A legkifinomultabb alapanyagok, a legtökéletesebb minőség
A Davidoff termékek a legjobb minőséget, stílust és pozitív életmódot képviselik úgy, mint magát az alapítót, Zino Davidoffot (1906-1994). Művelt, felvilágosult és kifinomult ízlésű Davidoff, a látnok üzletember és lelkes utazó megihlette az egész világot, aki mindig a tökéletesre törekszik. Ő a boldog élet művésze volt, aki az élet apró örömeit is élvezte és ezt megosztotta barátaival is. Szakértelme, kitartása és intuíciója, egyedülálló személyiségével, legendává vált. Ma a Davidoff márka az egész világon jelen van, mint az exkluzivitás egyik legfontosabb mérföldköve. A kiváló minőség és a hitelesség teszi a DAVIDOFF-ot a kozmopolita luxus szinonimájává.

A DAVIDOFF egyedülálló minőségérzetét és az art de vivre örökségét minden egyes DAVIDOFF illat tükrözi. Az első illat bevezetésével 1984-ben a márka az egyik legikonikusabb parfümmárkává vált, beleértve az egyik legsikeresebb illatot:
DAVIDOFF Cool Water- a híres, klasszikus férfiillat, amelyet 1988-ban dobtak piacra. A további illatokat, DAVIDOFF Cool Water Woman, DAVIDOFF Cool Water Woman Sensual Essence, DAVIDOFF Hot Water, DAVIDOFF Adventure, DAVIDOFF Champion, DAVIDOFF The Game and DAVIDOFF Horizon ezután mutatták be a nagyközönségnek.

Davidoff majd száz parfümöt készített és dobott piacra. A legelsőt 1984-ben mutatták be. Davidoff illatok, amiket az alábbi parfümkészítőkkel együtt terveztek: Edouard Flechier, Michel Almairac, Antoine Lie, Aurelien Guichard, Pierre Bourdon, Jerome Di Marino, Nathalie Lorson, Philippe Bousseton, Annick Menardo, Amandine Clerc-Marie, Christophe Raynaud, Veronique Nyberg, Jean Jacques, Benoist Lapouza, Beatrice Piquet, Pierre Wargnye, Francis Kurkdjian, Maïa Lernout, Alienor Massenet, Olivier Pescheux, Julien Rasquinet, Aurélien Guichard, Alain Astori, Francoise Caron, Jacques Huclier, Alexandra Carlin, Pierre-Constantin Guéros, Emilie (Bevierre) Coppermann, Calice Becker, Bernard Ellena, Lucas Sieuzac and Nathalie Feisthauer.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram