Shiseido Zen eau de parfum - hölgyeknek

(217 értékelés)
72

Kedvencek közé

Shiseido Zen

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

72

Kedvencek közé


(217 értékelés)

30 ml
eau de parfum
23 570 Ft 785 Ft / ml

50 ml
eau de parfum
31 270 Ft 625 Ft / ml

100 ml
eau de parfum
34 770 Ft 347 Ft / ml

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Shiseido - Zen

Megjelenés éve: 2007 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás Összetétel: rózsa, gardénia, gyöngyvirág, frézia, jácint, piros alma, ibolya, ananász, lótusz, bergamot, pacsuli
Megjelenés éve: 2007
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás
Összetétel: rózsa, gardénia, gyöngyvirág, frézia, jácint, piros alma, ibolya, ananász, lótusz, bergamot, pacsuli

Zen termék leírása

A világhírű Shiseido céget 1872-ben alapították Tokióban. A nagymúltú, korábban gyógyszereket is készítő cég már sok évtizede kozmetikai termékeket gyárt, vezető szerepet betöltve az ágazatban.

Tökéletes harmónia, talán így jellemezhetnénk leginkább azt az életérzést, mely átjárja a Shiseido Zen női illat viselőjét és annak környezetét. Hatalmas szakmai tapasztalat és finom nőiesség van ötvözve ebben a kompozícióban. A nőies virágillat egyensúlyba hozza viselőjét, békét, komfortot, testi-lelki harmóniát teremtve maga körül. A rózsa, a gardénia, a gyöngyvirág, a frézia, a jácint valamint az ibolya jegyei a virágos jelleget, míg a narancs, az ananász és a piros alma a gyümölcsösséget adják hozzá az elragadó illathoz. A virágos-fás kompozícióban a bergamot, a pacsuli és a lótusz markáns akkordjai is fellelhetők.

Az alkotók a csodálatos, csábító elixírt aranylóan csillogó kockába zárták.

 

Illatcsalád: virágos-fás

Típus: eau de parfum

Összetétel: rózsa, gardénia, gyöngyvirág, frézia, jácint, piros alma, ibolya, ananász, lótusz, bergamot, pacsuli

Shiseido márkáról

 A Shiseido a legrégebbi kozmetikai cég a világon, története 1872-ig nyúlik vissza. Ebben az évben Arinobu Fukuhara, a japán haditengerészet korábbi főgyógyszerésze megnyitotta a Shiseido patikát Tokyoban, ebben az üzletben árultak először szódavizet és jégkrémet Japánban.

 A Shisheido készítette az első hússzínű alapozókat, korábban ugyanis csak fehér színű alapozót használtak a japán nők. Szintén a Shisheidohoz fűződik az első bőrpuhító testápolót, az Eudermine, ami közel 85 éve folyamatosan kapható a cég üzleteiben. Ezt a testápolót eredetileg az ólommérgezés ellen készítették, a ’20-as években ugyanis a legtöbb smink ólom tartalmú festékkel készül.
 A Shisheido a II. Világháború után folyamatosan terjeszkedett, és 1971-ben már minden kontinensen volt üzlete. A Shisheidonak számos saját parfümje is van mint például a Shisheido Zen, vagy az Energising Fragrance illatok, de ezeken kívül még részesedése van olyan parfümházakban, mint az Aupres, a Serge Lutens vagy az UNO.

 A Shisheido birtokolja a Beauté Prestige International cégcsoportot, amely olyan márkákat tömnörít magába, mint a Jean-Paul Gaultier, az Issey Miyake és Narcisco Rodriguez parfüm- és kozmetikai vonalai. Szintén a Shisheido égisze alatt gyártja parfümejit a John Varvatos márka.
loader
Facebook Instagram