Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
Paco Rabanne - 1 Million eau de toilette parfüm uraknak
40

Kedvencek közé

1.5 ml (illatminta)
eau de toilette
+ Ajándék
970 Ft

50 ml
eau de toilette
+ Ajándék
19 370 Ft

100 ml
eau de toilette
+ Ajándék
22 970 Ft

200 ml
eau de toilette
+ Ajándék
32 270 Ft

50 ml (doboz nélkül)
eau de toilette

mi az a doboz nélkül?

+ Ajándék
15 370 Ft

100 ml teszter
eau de toilette

mi az a teszter?

+ Ajándék
20 570 Ft

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!


Parfüm jellemzői - Paco Rabanne - 1 Million

Megjelenés éve: 2008 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: orientális-fűszeres Összetétel: menta, narancs, szegfűszeg, bőr, pacsuli

1 Million leírása

A Paco Rabanne ház jelentette meg a férfi illatot, mely friss és érzéki jegyek keveréke. Az arany csillogó fényéről a szerző, Paco Rabanne a következőket mondja: "Minden civilizáció és vallás az arannyal csábította el az embereket". Arany mindenhol van körülöttünk: az építészetben, a designban, az ékszerekben, a ruhákon, a kiegészítőkön, a divatban ... Figyelemreméltó és tisztelik világszerte. Isteni jegyekkel rendelkezik. Az üvegben arany a hatalmat, a gazdagságot, a luxust és az örök életet jelentik.

A parfüm Paco Rabanne alkotta három hírességgel együtt: Christophe Raynaud, Olivier Pescheux és Michel Girard. A következő jegyek keverednek benne: pezsgő grapefruit, vérnarancs, menta, rózsa, fahéj, fűszerek, szőke bőr, szőke fa, pacsuli és borostyán. A parfüm 50 és 100 ml-es változatban létezik. Típusa EDT és vannak hozzá testápolási termékek is. 2008 augusztusában érkezett. Az illat összetétele: szexi vérnarancs, grapefruit, fahéj, menta, rózsa, fűszerek, könnyű bőr, fehér fa, pacsuli és borostyán.

Férfi Paco Rabanne parfüm

Paco Rabanne spanyol divattervező, a francia divat „fenegyereke” Francisco „Paco” Rabaneda Cuervo néven született 1934-ben San Sebastianban. A spanyol polgárháború idején családjával Párizsba menekült, építészetet tanult, és tervezőként diplomázott.

Divatkarrierje kezdetén Rabanne ékszereket tervezett nagynevű divatházaknak, mint a Dior, a Givenchy és a Balenciaga. Saját céget 1966-ban alapította, és azzal vált híressé, hogy az általa tervezett ruhák szokatlan, furcsa anyagokból készültek, mint például a papír vagy műanyag. Az évek során a Paco Rabanne divatház „megszelídült”, és a divatvilág teljes értékű szereplőjévé vált. A női és férfi ruhák mellett kiegészítőket és parfümöket is forgalmaz világszerte.

Paco Rabanne filmekben, színházakban és balettelőadásokban is dolgozott tervezőként. Jelmezeit és kreációit olyan híres bálványok viselték, mint Françoise Hardy, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn vagy Brigette Bardot. A 2011-es MTV Europe Music Awards-on Lady Gaga is Paco Rabanne alkotását viselte.

Első híres illata, a csábító Paco Rabanne Black XS, a vágyról és az intenzív szexualitásról szólt. Ennek későbbi változata a Black XS L'Excès is az erős, határozott nőknek és férfiaknak készült. Elhíresült alkotása a 1 Million, amely óriási médiamegjelenést kapott. Először csak férfi változatban jelent meg, később azonban követte női párja a Lady Million is. A lenyűgöző, aranyrudat, illetve csiszolt gyémántot formázó csomagolásával és karakteres illatjegyeivel mindkét parfüm hamar milliók kedvencévé vált. Meg kell még említenünk a közkedvelt Pour Elle és Ultraviolet illatokat is, amelyek szintén nagy sikereket értek el az elmúlt években, a kellemes illatokat kedvelők körében.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Paco Rabanne - 1 Million
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

Ajándék illatminta


  MINDEN vásárláshoz,
  AJÁNDÉK illatmintát adunk!

  (válasszon a következő  oldalon)

 

loader
A termék a kosarába került
Facebook