Vásároljon illatmintát, és fedezzen fel vadonatúj illatokat a segítségünkkel! 

Szeretne új illatokat felfedezni, megtalálni álmai illatát, de nincs rá lehetősége, hogy kipróbálja őket? Most megteheti nálunk, hiszen eredeti illatmintákat rendelhet kedvező áron, és nagy választékban.. Egyedülálló lehetőséggel szeretnénk kedveskedni azoknak, akik illatmintát vásárolnak, mégpedig úgy, hogy a megvásárolt minták értékének 50%-át levásárolható kupon formájában visszakapja!


Hogyan történik ez?
A rendelése leadását követően egy kedvezményre jogosító kódot küldünk e-mail formájában, a már megvásárolt illatminta árának 50%-a értékében, amikor a csomagja ellenértéke jóváíródott számlánkon a szállító cég részéről. (csomagátvételt követő napokban) Amennyiben csak illatmintát vásárol, van egy minimum vásárlási értékhatárunk (ezt a kosár oldalon fogja látni), amennyiben illatmintát parfüm vagy kiegészítő mellé választja, akkor akár 1 darabot is vásárolhat!
Fontos: Az illatmintákat eredeti csomagolásban forgalmazzuk, nem utántölthető üvegekben, fiolákban. A vásárlásért járó kupont nem tudjuk kizárólag illatmintákra beváltani!


Felhívjuk figyelmét, hogy az e-mailben kiküldött kuponkódot nézze meg e-mail fiókja spam mappájában, ha nem érkezik meg a csomagátvételt követő 5 nap után sem.

loader
A termék a kosarába került
Facebook