Givenchy Gentleman Boisée (eau de parfum) szett I. eau de parfum - uraknak

(2 értékelés)

Kedvencek közé

Givenchy Gentleman Boisée (eau de parfum) szett I.

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(2 értékelés)

60 ml eau de parfum + 75 ml tusfürdő
eau de parfum
32 270 Ft 537 Ft / ml

Termék jellemzői - Givenchy - Gentleman Boisée (eau de parfum) szett I.

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres Összetétel: 60 ml eau de parfum + 75 ml tusfürdő
Megjelenés éve: 2020
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres
Összetétel: 60 ml eau de parfum + 75 ml tusfürdő

Givenchy márkáról

”Az elegancia titka, hogy az ember önmagát adja a megjelenésével.” Huber de Givenchy szavai ezek. A stílus, a modern, elegancia és a finom nőiesség jelenik meg az 1952-ben Párizsban alapított divatház minden egyes darabján. A máig sikeres divatház egyik leghíresebb ügyfele kétségkívül a bájos, amerikai színésznő Audrey Hepburn volt, aki Huber de Givenchy segítségével a divatház meghatározó arca és kora egyik meghatározó divatikonja lett. Az évtizedek során hírességek sora, Elizabeth Taylor, Grace monacói hercegnő és Jacqueline Kennedy is szívesen választotta a mester alkotásait, akinek hatalmas szerepe volt abban, hogy Párizs 1950 után a divatvilág középpontja lett. Fiatal hírességek, mint például Liv Tyler és Justin Timberlake is szívesen választják a divatház pompás, innovatív termékeit.

1957 -től csodálatos, azóta illatklasszikusokká vált kompozíciók is gazdagították a Givenchy-ház palettáját. A Le de Givenchy és az Audrey Hepburn-nek dedikált L'Interdit sikere osztatlan volt. Termékeny évek következtek. Számos nőknek és férfiaknak szánt Givenchy illatkreáció került piacra: a modern nőknek dedikált Givenchy III, a zabolátlan, életörömöt kínáló Eau de Givenchy, vagy akár a misztikus, csodaszép kompozíció, a díjnyertes csomagolást kapó Ysatis. A 90-es évektől további átütő, azóta klasszikussá váló illatok kényeztetik érzékeinket.  A ragyogó Amarige, és az elragadóan nőies, Organza, ahogy a férfiaknak szánt Givenchy Pour Homme is, a mai napig Givenchy-ház legnépszerűbb illatai.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram