Jimmy Choo Urban Hero szett I. eau de parfum - uraknak

(0 értékelés)

Kedvencek közé

Jimmy Choo Urban Hero szett I.

eau de parfum uraknak

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml eau de parfum + 7.5 ml mini parfum + 100 ml after shave balzsam
eau de parfum

Termék jellemzői - Jimmy Choo - Urban Hero szett I.

Megjelenés éve: 2019 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres Összetétel: 100 ml eau de parfum + 7.5 ml mini parfum + 100 ml after shave balzsam
Megjelenés éve: 2019
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: fás-fűszeres
Összetétel: 100 ml eau de parfum + 7.5 ml mini parfum + 100 ml after shave balzsam

Jimmy Choo márkáról

Jimmy Choo cipőtervező, és Tamara Mellon, a Vogue szerkesztője 1996-ban szakmailag igen magasra tette a lécet, amikor megalapította a brit Jimmy Choo divatházat. A divatcég elsősorban luxus cipők és táskák tervezésével valamint forgalmazásával foglalkozik, de különleges illatkompozíciókat is jegyez, melyek igen elismertek a kritikus szakmai körökben is. A tehetséges Jimmy Choo már 11 évesen letette névjegyét a divatszakmában, amikor megalkotta az első általa tervezett lábbelit. A tehetséges tervező 1986-ban már saját műhelyre tett szert Londonban. A divatszakma hamar felfigyelt tehetségére és 1988-ban a Vogue magazin egy 8 oldalas cikket jelentetett meg munkásságáról, hatalmas népszerűséget biztosítva a fiatal designer számára.

Az alapítók szakmai felkészültségének és a kemény munkának köszönhetően 2011-ben megszületett a márka első saját illatkompozíciója is. A Jimmy Choo névre keresztelt női illatot a sikeres parfümőr Olivier Polge alkotta meg.  Az érzéki és nőies illat nagy sikert aratott. Az idők során a kollekció bővült és egyre egzotikusabb illatok születtek. A Jimmy Choo parfümszériák egyszerre tükrözik az erotikát és a bájt, mindemellett magabiztossággal ruházzák fel viselőjüket. A gyümölcsös, fás és olykor virágos Jimmy Choo illatkompozíciók kifinomult eleganciát csempésznek a mindennapokba. Az innovatív divatház illatai kiváló választást jelentenek a modern és magabiztos hölgyeknek valamint a lendületes, elszánt és kellően motivált uraknak.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram