Női Mercedes-Benz parfüm

MERCEDES-BENZ PARFÜMOK

A Mercedes-Benz a hagyomány, az innováció és a kiváló formatervezés megtestesítője. Illataik ezt üzenik - a legnemesebb alapanyagok, hitelesség, elegancia és innováció közvetítése ...

A Mercedes-Benz háromágú csillag a világ egyik legismertebb emblémája - a luxus szimbóluma. 1925-ben hozták létre, ahogy azt állítják - egy szerencsés csillag alatt született - egy hárompontos csillagot egy babérlevélben, amelyet a Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) és a Benz & Cie mérföldkő egyesülése érdekében hoztak létre. Az eredmény? Mercedes-Benz. (És egy pillanat alatt megtudjuk, hogy a Mercedes hogyan illeszkedik a képbe.)

A motoros ikon eredete arra utal, hogy Karl Benz létrehozta az első benzinmotoros autót, a Benz Patent Motorwagen-t - valójában motoros triciklihez, kormányzáshoz használt hajtókarral és padokkal -, a Benz & Co. 1886-ban. Nagyjából ugyanabban az időben, Gottlieb Daimler - a nagy sebességű benzinmotor feltalálója - saját útját járta. Cégét Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) néven nevezték el.
Mindkét látnoki fiatal férfi Németországban született. Mindkettő megszállítottan valami egyedit akart látrehozni. Mindkettő gyerekként kezdett gépeken dolgozni. Mindkettő célja egy „autó” építése volt, amelynek még nem is létezett. És egyértelmű, hogy mindkettő megérezte korunk szellemének megváltozását: a kaland, az utazás és a luxus vágyát. A századfordulóra a Benz társasága volt a vezető gépjárműgyártó, míg Daimler megállapodást kötött William Steinway-vel az Egyesült Államokban, hogy ott négykerekű „ló nélküli kocsiját” állítsa elő.

Emil Jellinek - aki hozza nekünk a történet „Mercedes” elemét - egy másik vezető alak volt az autó világában. Jellinek gazdag autóipari vállalkozó és autóverseny rajongó volt. Dolgozott a DMG-vel, és előmozdította a „ló nélküli” járműveiket a társadalom legmagasabb rétegei között - ideértve az európai Rothschild-okat, valamint az Astors, Rockefellers és Morgan-okat is, akik az amerikai milliomos milliók voltak. 1901-ben a DMG védjegyként bejegyezte a „Mercedes” -t.
De mi hatalmasabb, mint egy nagy motoros név ...? Egy partnerség. És 1926, a DMG és a Benz egyesülése örökre megváltoztatta az autótörténet arculatát, amikor az első Mercedes-Benz járművet ugyanebben az évben gyártották. A "Legjobb vagy semmi" jelmondatukkal a biztonság és megbízhatóság a kiemelkedő technológiai tervezésnek köszönhetően voltak - a kulcsszavak továbbra is minden egyes lépésüket irányítják.

Még több Mercedes-Benz csillag ragyogjon, avagy a parfümök megjelenése

Ahogy a Mercedes-Benz elmagyarázza, „a kiválóság iránti elkötelezettség a formatervezés és a teljesítmény szempontjából természetes törekvést tett a sport, a divat és jelenleg az illatok területén”. Tehát az illatvilágba való belépéskor a legfinomabb parfümöket készítették: Michel Almairac, Dominique Ropion, Honorine Blanc, Alberto Morillas, Phillipe Romano és Olivier Cresp, akik létrehozták a Select-t, egy lenyűgöző gyümölcsös ízű fás Chypre-t, amely zamatos feketeribizli keveréke menta, alma, Ambroxan és lágy pézsma keverékével.

A kivételes tehetségek, a természetes alapanyagok és az exkluzív technológiai illatmolekulák erejének kiaknázása révén a szenvedély és a kiválóság ujjlenyomata mindig tovább hajtja a Mercedes-Benz-t - bármi is legyen.

 

loader
Facebook Instagram