Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage eau de parfum - hölgyeknek Újdonság

(1 értékelés)

Kedvencek közé

Michael Kors Wonderlust Eau de Voyage

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

Újdonság

Kedvencek közé


(1 értékelés)

100 ml
eau de parfum
+ Ajándék
32 270 Ft Utolsó darab

A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Michael Kors - Wonderlust Eau de Voyage

Megjelenés éve: 2020 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma Összetétel: mandarin, pink bors, levendula, kardamom, szegfű, narancsvirág, jázmin, só, ásványi jegyek, szantál, mósusz, kasmírfa, moha
Megjelenés éve: 2020
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-fás-pézsma
Összetétel: mandarin, pink bors, levendula, kardamom, szegfű, narancsvirág, jázmin, só, ásványi jegyek, szantál, mósusz, kasmírfa, moha

Michael Kors márkáról

Michael Kors egy ünnepelt amerikai divattervező, aki nőiruha kollekciójáról híres és elismert. ifj. Karl Anderson, 1959-ben született, nevét 5 éves korában változtatta Michael David Kors-ra, amikor édesanyja újraházasodott.

Kors a  Fashion Institute of Technology intézetben tanult.19 éves korában kezdett el ruhákat tervezni. 1981-ben, mindössze 22 éves korában elindította a Michael Kors női ruha márkát a leghíresebb New York-i áruházban. Ennek a lépésnek a sikeressége vezetett végül ahhoz, hogy a legendás, francia Celine divatházban megkapta a női ruhák tervezőjének és kreatív igazgatójának pozícióját. Kors 2003-ban elhagyta a Celine divatházat, hogy újra a saját márkájára koncentráljon.

A Michael Kors férfi ruházatot 2002-ben mutatták be, két másik vonalával együtt. A MICHAEL és a KORS, a megfizethetőbb vonalat képviselik, illetve cipőket és farmert is kínálnak.
Számos televíziós néző ismeri Michael Kors-ot a népszerű "Project Runway" televíziós show bírójaként.
Michael Kors az illatait az Estee Lauder céggel együttműködve készíti. 2001-ben mutatta be első alkotását, amelynek neve Michael for women.

A Michael Kors parfümöket Harry Fremont, Christophe Raynaud, Steve DeMercado, Laurent Le Guernec, Alain Alchenberger, Honorine Blanc, Christophe Laudamiel, Loc Dong, Jean- Marc Chaillan, Bruno Jovanovic, Olivier Gillotin és Aurelien Guichard parfümőrök munkájának köszönhetjük.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válassz a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram