Férfi Paris Hilton parfüm

Paris Hilton , egy jól csengő családnév a szépségiparban

Szép, szőke, pimaszul gazdag. Jól csengő családnevének köszönhetően az egész világon ismert Paris Hilton neve, aki Hilton Hotels nemzetközi szállodaláncot alapító Conrad Hilton dédunokája.

Pazar életmódjával, botrányaival, később reality sorozatokban való szereplésével szerzett széleskörű ismertséget magának a modellkedésben is szerencsét próbáló csinos örökösnő. A rivaldafényért rajongó, a luxusban lubickoló Paris később egy zenei albumot is készített, majd önéletrajzi könyvet is publikált.

Ismertségét és a divatvilágnak a személye iránti érdeklődését kihasználva, Paris Hilton 2004-ben a Parluxszal karöltve, elindította saját nevével fémjelzett  parfümcsaládját. 2005-ben jelent meg Paris első illata a Paris Hilton by Paris Hilton, mely egy könnyed, virágos, gyümölcsös illat nőknek. Steve DeMercado és James Krivda alkotása a sárgadinnye, az alma és az őszibarack zamatosságával indít. A szívjegyben a virágok jegyei dominálnak, frézia, mimóza, jázmin, gyöngyvirág és liliom aromáinak kavalkádját élvezhetjük. Az érzéki pézsma és a fás jegyek gondoskodnak az illat harmonikus lezárásáról. A fiatalos kompozíció hamarosan férfipárral bővült és napjainkra Paris Hilton neve a szépségiparban is meglehetősen jól cseng.

Napjainkra a Paris Hilton márkanév alatt több, mint 30 illatkompozíció látott napvilágot. Az extravagáns örökösnő életszeretete, életigenlése, hedonizmusa az általa fémjelzett változatos kompozíciókban is megjelenik. Szépsége és temperamentuma nagyban hozzájárul termékeinek sikeréhez, melyekkel nem titkoltan a fiatal lányokat és nőket célozza meg.

loader
Facebook Instagram