Sarah Jessica Parker

A Grammy-díjat többször elnyerő és az Emmy-díjat is magáénak tudó, népszerű amerikai színésznő Sarah Jessica Parker neve a divat iránt érdeklődők körében sem ismeretlen. A szőke színésznő tehetsége már korán, gyermekként megmutatkozott, klasszikus balettet és színjátszást is tanult és mindkét területen komoly sikereket ért el. A főiskola elvégzését követően számtalan sikeres filmes produkció résztvevője volt a divat iránt fanatikusan érdeklődő, sokat foglalkoztatott, fiatal színésznő.

SJP karakteres szépsége, nőiessége a divatvilág egészére nagy hatással bírt. Érdekesség, hogy a 2000-ben megrendezett MTV Music Awards díjátadó háziasszonyaként, 15 alkalommal öltözött át, amikor 15 különböző kreációt mutatott be a közönségnek.

A hosszú időn át a Gap céget képviselő, attraktív, szőke színésznő a későbbiekben éveken keresztül a Garnier arcaként is tündökölt.

2005-ben, a Coty cég támogatásával, a gyermekkorától az illatok bűvöletében élő művész, kihasználva a sikeres Sex és New York sorozat népszerűségét, kiadta első illatát, a Lovely-t. A fás, pézsmás, virágos jegyekkel tűzdelt női illat Clement Gavarry és Laurent Le Guernec alkotása. Az illathoz kapcsolódó, profi módon megtervezett reklámkampány elnyerte a FiFi Award 2006 legjobb reklámkampányának járó elismerést.

A sikeres társulás a későbbiekben is jól működött. Az UNICEF nagyköveteként is ténykedő színésznő azóta is számos, sikeres illatot adott ki, köztük olyan nagyhatású alkotásokat, mint a SJP NYC és SJP NYC Pure Crush.

loader
Facebook Instagram