Férfi Swiss Army parfüm

 A Swiss Army márka története 1897-ben kezdődött egy kis svájci faluban, Ibachban. Ekkor kezdte el gyártani, a Swiss Army alapítója, Karl Elsener az első svájci bicskákat, amelyek azóta az egész világot meghódították.

 Előszőr katonák számára készítette a multifunkcionális zsebkéseket, innen a név eredete, késöbb kereskedelmi forgalomban is megjelent, és ma már napi 34 000 Swiss Army bicska készül a cég svájci gyárában.
 És bár a gyártási technológia az elmúlt 110 évben jelentősen átalakult a Swiss Army órái, bicskái, táskái, tollai, és parfümei ugyanazt a kiváló minőséget és precizitást képviselik, hiszen minden darabot több lépcsős procedúra során ellenőriznek a Swiss Army szakértői mielőtt a boltokba kerülnének.

 A híres „svájci bicskákat” olyan helyeken is használják, mint a Mt. Everest, az Északi Sark vagy a világűr, ahol más eszközök már csődöt mondanak, de a Swiss Army termékei dacolnak az extrém körülményekkel. A Swiss Army parfümei kifinomult, tiszta illatok olyan férfiaknak, akik nem rettennek vissza a kihívásoktól.
loader
Facebook Instagram