Memo Paris parfüm

Viszonylag fiatalnak mondható, mégis igen nagy népszerűségnek örvend a 2007-ben Franciaországban alapított Memo Paris parfümgyártó cég. A vállalkozást John és Clara Molloy alapította. A szerelmespár romantikus módon egy libegőn találkozott egymással, innentől kezdve együtt élték meg az álmaikat.

John Molloy gyermekéveit Írországban töltötte, míg Clarának a napfényes Andalúzia volt az otthona. Közös szenvedélyük az utazás és az utak során szerzett élmények adtak inspirációt a Memo Paris illatkollekció megalkotásához.

A Memo Paris elnevezés Clarának a világ különböző részeiről gyűjtött utazási emlékeire utal, melyek között utazási naplót, történelmi könyvet, de még szárított virágot is találhatnánk. Emlékei segítik számára újra átélni a korábbi hangulatokat, inspirációt adva alkotásaihoz.

Vallják, hogy a legszebb tájak által inspirált illatok megérdemlik a legszebb, legjobb minőségű, természetes alapanyagokat. Eszerint is készítik alkotásaikat, a Memo Paris termékei a legmagasabb szakmai színvonalon készülnek.

Egyik első illatuk a Lalibela by Memo Paris egy gyönyörű, virágos alkotás hölgyeknek. A sikeres, balzsamos kompozíció Alienor Massenet alkotása.

A vállalkozás közel 60 szépen megalkotott illattal büszkélkedhet, melyek csomagolása is egyedi, az utazási élmények által inspirált.

Clara Molloy a parfümkészítés mellett íróként is tevékenykedik és jellemzően a parfümgyártással kapcsolatos írásokat publikál. A kreatív cég gondozásában immáron három a parfümgyártással kapcsolatos könyv került kiadásra.

loader
Facebook Instagram