Sospiro parfüm

Sospiro, avagy a klasszikus zene által ihletett illatszimfóniák
 

Méltán nevezhetjük az olasz illatszergyártás gyöngyszemeineknek a klasszikus zene által ihletett csodás illatkompozíciókat, melyekkel a Sospiro cég kápráztatja el a különleges illatok rajongóit.

A ritka és értékes jegyek csodás harmóniájából megkomponált, pompás illatok olyanok, akár egy gyönyörű szimfónia. Az Erba, valamint a Classica kollekció is elbűvölő, különleges élménnyel gazdagítja az illat használóját és annak környezetét.

Egyik fenséges alkotás, mely lélegzetelállító harmóniákkal bír, a csodaszép Capriccio, mely 2011-ben került kiadásra. Abban az esetben, ha létezne olyan illat, amit az angyalok viselnének, akkor biztosan ez lenne az! Chris Maurice alkotásának a nyitányában a csodás narancsvirág és a citrom aromái köszönnek be. A szívzónában a fehér virágok, a piros bogyók, valamint a fahéj dominanciája uralkodik.  A meleg és érzéki lezárásról az illatos pacsuli, a pézsma, az oud mellett a kasmír, a borostyán valamint a szantálfa csodás arányban megkomponált elegye varázsol el minket.

A legnemesebb összetevők és a minden fázist érintő szakértő munkafolyamatok nyomán a Sospiro gondozásában közel 50 pompás kompozíció érhető el. A zene és a különböző művészi ágak ötvözése teszi egyedivé a ragyogó, felsőkategóriás esszenciákat.

 

loader
Facebook Instagram