Versace Bright Crystal Absolu eau de parfum - hölgyeknek

(62 értékelés)
74

Kedvencek közé

Versace Bright Crystal Absolu

eau de parfum hölgyeknek

Az EDP (Eau de parfum), a PARFUM-höz képest ugyan kevesebb, de még mindig viszonylag magas 8-15%-os illatanyag tartalmával. Különösen estére, alkalmakra ajánlható. Tartóssága 10-12 óra.

74

Kedvencek közé


(62 értékelés)

30 ml
eau de parfum
21 170 Ft 705 Ft / ml

50 ml
eau de parfum
24 370 Ft 487 Ft / ml

90 ml
eau de parfum
34 070 Ft 378 Ft / ml

90 ml teszter
eau de parfum

mi az a teszter?

28 970 Ft 321 Ft / ml

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!

Felhívjuk figyelmét. hogy a  tesztereink bontatlanok, és minőségre
megegyeznek  az original termékkel! Szembetűnő különbség a külső
csomagolásban látható, ami egyszerű szürke vagy fehér kartondoboz,
egyrésze celofán és védőkupak nélkül. Ára kizárólag, az egyszerűbb
csomagolás miatt kedvezőbb. A teszterekre is,  teljes körű csere és
visszavásárlási garanciánk adunk! 

Visszatérő vásárlóink 50%-a ezt választja, mert elégedett!


A csomagot előreláthatólag megkapja Szállítási határidő1 - 3 munkanap

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt!
További részleteket a visszaigazoló levelünkben talál!
A kiszállítás ideje függ a mindekori árubeszerzéstől.
Érdeklődjön telefonon!


Parfüm jellemzői - Versace - Bright Crystal Absolu

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös Összetétel: yuzu, gránátalma, málna, lótusz, magnólia, ámbra, mósusz
Megjelenés éve: 2013
Típus: eau de parfum
Illatcsalád: virágos-gyümölcsös
Összetétel: yuzu, gránátalma, málna, lótusz, magnólia, ámbra, mósusz

Bright Crystal Absolu termék leírása

Bright Crystal Absolu Eau de Parfum

A mai napig sikeresen működő Versace divatházat 1978-ban Gianni Versace alapította. A tehetséges és egyedi stílusáról ismert olasz designer a nevével fémjelzett Versace divatházzal divattörténelmet írt. Stílusos olasz design, karakteres stílus és makulátlan minőség jellemzi a divatcég termékeit. A sokoldalú művész, aki sajnos már nincs az élők sorában, lenyűgöző tehetségét kiegészítők tervezésében és illatkompozíciók megálmodásával is megmutatta a világnak.

A Bright Crystal Absolu Eau de Parfum női illat is kiemelkedik a sorból. Az olasz divatház a termékkel egy nagyon eredeti, nőies és szerethető kompozíciót teremtett, melyben az alapokat a korábban kiadott nagyon sikeres Bright Crystal-ra helyezte. Az élénk, hosszan tartó illatot nőies, érzékeny és a gyümölcsös-virágos kompozíciókat kedvelő és szívesen viselő hölgyeknek ajánlják az alkotók.

Az illat összetétele

Az egyedi illat kezdésében a yuzu és a vizes jegyek szép harmóniáihoz az édesen savanykás gránátalma akkordjai kapcsolódnak. A folytatásban pünkösdi rózsa, varázslatos magnólia, és a tiszta jegyekkel bíró lótuszvirág egyesül a zamatos málna gyümölcsös jegyeivel. Az alapjegyek megnyugtató és egyben érzéki, melengető lezárást adnak a fehér pézsma, a borostyán valamint a mahagóni kombinációja által.

Az illat története

A 2013-ban kiadott Bright Crystal Absolu Eau de Parfum alkotója az az Alberto Morillas, aki a neves divatház részére a  Bright Crystal Eau de Toilette, a Versace Yellow Diamond illetve a Versace Pour Homme illatokat kreálta. A Bright Crystal Absolu Eau de Parfum nagyon hamar sikeres lett, melyben a művészi reklámkampánynak is nagy szerepe volt. A csodaszép felvételeket a neves divatfotós Mario Testino készítette. Az illat arca Candice Swanepoel lett, aki egy fényűző kanapén estélyi ruhában látható, kezében egy üveg Versace parfümöt tartva. A gyönyörű felvételeket átjárja a luxus és a csillogás. Candice csodaszép arcán a rózsaszín elíxírrel teli, gyémántként csillogó üveg megcsillan és földöntúli szépséggel, életerővel, ruházza fel, az egyébként is kivételes szépségű modellt.

 

Versace márkáról

  Gianni Versace Reggio di Calabriában, Olaszországban született, és ott is nőtt fel bátyjával, Santóval, húgával, Donatellával, apjukkal és varrónő anyjukkal. Nővére, Tina, 12 éves korában meghalt egy rosszul kezelt tetanuszfertőzés miatt. Gianni egész kicsi volt még, amikor elkezdett beletanulni a divatszakmába, miközben édesanyjának segített drágaköveket és aranyszálat keresni a hímzésekhez.

 Később építészetet tanult, majd 25 évesen Milánóba költözött, hogy a divatszakmában kezdjen dolgozni. A hetvenes évek közepén kötött modelljei hívták fel rá a Genny and Callaghan házak fejvadászainak figyelmét, akik megkérték, hogy tervezzen nekik bőr- és velúr kiegészítőket.

 A sikeren felbuzdulva néhány évvel később saját női kollekciót mutatott be a milánói Palazzo della Permanente múzeumban, amit ugyanabban az évben egy férfikollekció is követett. Az első butikot Milánóban nyitotta 1978-ban, ami hamar nagy népszerűségre tett szert. A siker ezután gyorsan jött, és a Versace azóta Európa egyik vezető divatházává nőtte ki magát. A sikertörténet 1997-ig tartott, amikor Gianni Versace épp egyik szokásos reggeli sétájáról tért vissza Miami Beach-i villájához 1997 nyarán, és lelőtték. Gyilkosa, az ámokfutó Andrew Cunanan, röviddel ezután öngyilkos lett.

 Az olaszországi Comói-tóba szorták a hamvait. Végrendeletében Gianni Versace divatbirodalmának 50 százalékát unokahúgára, Allegra Versacéra, Donatella Versace lányára hagyta. Ez azt jelenti, hogy amikor 2004-ben 18 éves lett, Allegra körülbelül félmilliárd dollárral lett gazdagabb, és az övé a végső szó a céget érintő minden fontos döntésben. Ma a Versace egyike a világvezető divatházainak.
A Versace Group luxus ruhakölteményeket, kiegészítőket, parfümöt, kozmetikumokat és bútorokat tervez és árul különféle márkanevek alatt.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram