Férfi Coach parfüm

Coach, avagy New York lüktető energiái palackba zárva

Az ízig-vérig amerikai Coach, a kezdetektől, egészen pontosan 1941-től bőrtermékek gyártásával foglalkozik. A világhírű vállalat fő profilja napjainkban is ez. A manhattani, akkoriban Gail Manufacturing Company néven ismert, több bőrművesből álló vállalkozás akkor kezdett szárnyalni, amikor a kiváló üzleti érzékkel és anyagismerettel rendelkező Miles és Lillian Cahn csatlakozott a céghez.

Az 1960-as évekre, a megfizethető áron kínált, szép, marhabőrből készült designer táskáival, valamint a tehetséges tervező Bonnie Cashin bevonásával, a vállalat az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb kézitáska tervezőjévé és eladójává vált. Az 1980-as évek közepén az akkor már Coach márkanéven működő cég, a Sara Lee Corporation irányítása alatt tovább terjeszkedett, ekkor már New York-on kívül is.

A napjainkra több száz üzlettel rendelkező Coach 2007-ben a szépségiparban is letette a névjegyét, amikor piacra került a Coach, az első női illat, mely a kalandvágy és az új impulzusok iránti kíváncsiság érzéséből merített ihletet.

2016-ban újra megalkotásra került a Coach, a virágos illat, mely Juliette Karagueuzoglou és Anne Flipo alkotása merőben más aspektusból közelíti meg az eredeti üzenetet. Az új változatban kézzelfoghatóan nagyobb hangsúlyt kapott a természetesség és az eredetiség.  

A fiatal, különleges szépségű,Chloë Grace Moretz színésznőre esett a választás a reklámkampányban, aki fiatalos energiáival, modernségével és önazonosságával hitelesen ad arcot a lüktető nagyváros New York sajátos hangulatának és az eredeti üzenetnek is. A trendi illat indításban a málnalevél, a körte és a rózsaszín bors zamatos és friss jegyei, míg a szívjegyben a török​​rózsa, a gardénia és a ciklámen virágos jegyei dominálnak. A lezárásban a velúr, a pézsma, a kasmír és a szantálfa vonzó akkordjai érvényesüknek.

Napjainkra a modern, fiatalos és lendületes kollekciókat bemutató divatcég közel 40 különböző hangulatú illatot jegyez, melyek egy része női és férfi változatban is elérhető.

 

 

loader
Facebook Instagram