Amouage Lyric for Woman parfum - hölgyeknek Niche Exkluzív

(4 értékelés)
8

Kedvencek közé

Amouage Lyric for Woman

parfum hölgyeknek

A PARFUM rendelkezik a legmagasabb illóolaj koncentrációval, melynek aránya 15-30%. Előnye, hogy nagyon kevés mennyiség is elég a használatakor, és akár 24 órán át is érezhető. Ez a legerősebb, de egyben a legdrágább illatszer is a piacon.

Niche Exkluzív

8

Kedvencek közé


(4 értékelés)


Parfüm jellemzői - Amouage - Lyric for Woman

Megjelenés éve: 2008 Típus: parfum
Illatcsalád: ámbrás-virágos Összetétel: gyömbér, fahéj, bergmaott, kardamom, rózsa, angyalgyökér, rózsa, ylang, muskátl, íriszgyökér, szantál, vanília, tonka
Megjelenés éve: 2008
Típus: parfum
Illatcsalád: ámbrás-virágos
Összetétel: gyömbér, fahéj, bergmaott, kardamom, rózsa, angyalgyökér, rózsa, ylang, muskátl, íriszgyökér, szantál, vanília, tonka

Amouage márkáról

Az Amouage egy nemzetközi luxusillat-ház, amely a világ legfinomabban kidolgozott parfümjeinek elkészítéséről híres. Az ománi szultanátusban 1983-ban „A királyok ajándéka” néven alapított ház újradefiniálta az arab parfüméria művészetét, és globális hírnevet szerzett azzal, hogy minden alkotásába innovatív modernséget és valódi művésziséget hozott. Mesteri tisztelettel adózva örökségének, az Amouage a Kelet és a Nyugat egyedülálló ötvözete, amely meghatározza az avantgárd gazdagságot. Kifejezi Omán - a füstölők és mirha történelmi központja - kortárs fenségét szerte a világon, lehengerlő és csábító gyűjteményekkel, amelyek egy kifinomult, magabiztos és jól bejárt igényes ügyfélkörhöz szólnak, akik valami meggyőzően értékes, rendkívüli és személyes dolgot keresnek, nap.

Amouage titokzatos világa

Az Amouage parfümök kifinomult jegyekkel rendelkeznek, amely páratlan kivitelezést, minőséget és kreatív integritást tanúsít. Csak a világ legfinomabb és legkülönlegesebb összetevőit használva az Amouage parfümök Párizsban, Grasse-ben, Genfben és New York-ban világszerte elismert parfümerekből állnak. Minden alkotást gondosan kézzel készítenek és ízlésesen kevernek össze. A virágok sokoldalúak, a fűszerek és a fák harmonikusan állnak egymás mellett, és a ritka összetevők érdekes kontrasztokat hoznak létre.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram