Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense eau de parfum parfüm hölgyeknek
25 ml
eau de parfum - hölgyeknek
16 370 Ft

100 ml
eau de parfum - hölgyeknek

További kiszerelések


100 ml teszter
eau de parfum - hölgyeknek

mi az a teszter?

20 570 Ft

Szállítási határidő A csomagot előreláthatólag megkapja: 04.29. hétfő

Büszkék vagyunk rá, hogy csomagjaink 95%-a esetén be tudjuk tartani az ígért szállítási határidőt! Késés esetén e-mailben tájékoztatjuk!


Parfüm jellemzői - Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense

Megjelenés éve: 2013 Típus: eau de parfum
Illatcsalád: orientális-virágos Összetétel: zöld mandarin, narancsvirág, tubarózsa, szantál, pillecukor

Pour Femme Intense leírása

A Dolce & Gabbana divatház bemutatja a 2012-es Dolce & Gabbana Pour Femme illat új változatát a 2013. szeptemberében megjelent Dolce & Gabbana Pour Femme Intense illatot, amely egy intenzívebb kiadás, mint az elődje. Az illat tükrözi az erőt és az erőteljes érzékiséget. A kompozíció fejjegyei a zöld mandarin és a neroli, a pazar virágos szívjegyben megtalálható a tubarózsa és a narancsvirág. Az alapjegyben pedig az édes pillecukor és a szantálfa jegyek érezhetők. A reklámkampányt, amelynek a híres modell Laetitia Casta az arca, Mario Testino fotózta.

Női Dolce & Gabbana parfüm

A híres  olasz divatházat 1985-ben alapították  Legnanoban ( Milánótól nem messze) Domenico Dolce és Stefano Gabbana nem csak az üzletben, hanem a magánéletben is társak voltak , bár ez a divat világában nem akkora szenzáció....Kapcsolatuk ma már pusztán üzleti, de szenvedélyük a divat iránt összeköti őket és sikert sikerre halmoznak. Nem titkolt céljuk a divat irányítása   és a nyitott, szenvedélyes, magabiztos, és egyben kissé titokzatos olasz mentalitás garanciát nyújt erre. A szemüvegek, órák, ruhák, pénztárcák és ékszerek , sőt mobiltelefonok  mellett jelentős részt képviselnek illataik.
Parfümjeik kialakításánál ugyanazok a szempontok vezérelték őket, mint egyéb termékeiknél: Mindennek alapja a klasszikus stílus, ötvözve a legaktuálisabb divatirányzatokkal. Úgy a női, mint a férfi D & G parfümkínálat rendkívül széles, több tucat kifinomult illattal, minden felhasználó igényét kielégítő választékkal. Első illatuk 1992-ben jelent meg  ( Dolce & Gabbana for Women) , klasszikus illatanyagok felhasználásával, és nagy sikert aratott a maga idejében. Mindenképp említésre méltó kultikus illatuk , a Sicily ,  az eladási rekordokat döntögető Light Blue , valamint az  2009-ben piacra dobott  antológiás  sorozatuk , melyet kártyák ihlettek és a divatvilág hírességei adták arcukat ( és testüket) a reklámhoz.
A cég illatai a  saját értéküket ismerő,  pozitív energiát sugárzó, magabiztos nők és férfiak körében a legnépszerűbbek.Néhány "orr" , akiknek jelentős része van a sikeres illatművek megálmodásában:

Nathalie Lorson ( Sicily)
Jean-Pierre Mary, Martine Pallix ( D&G )
Jean-Michel Duriez ( Anthology 18 La Lune)
Olivier Cresp ( Light Blue, a máig egyik legkedveltebb nyári illat )

Remélhetőleg még nagyon sokáig  fennmarad ez a méltán híres cég, hogy újra és újra csodálhassuk egyedülálló kompozícióit.

Vélemény írása

Vélemény írása a
Dolce & Gabbana - Pour Femme Intense
termékről

Karakterek száma:

Cikk ajánlása

parfum.hu oldalajánló

loader
A termék a kosarába került
Facebook