Guerlain L' Homme Ideal (eau de toilette) szett II. (2014) eau de toilette - uraknak

(0 értékelés)
1

Kedvencek közé

Guerlain L' Homme Ideal (eau de toilette) szett II. (2014)

eau de toilette uraknak

Rendkívül közkedvelt az EDT (Eau de toilette), amely 4-8% illatanyagot tartalmazó parfüm, mely főleg mindennapos használatra, illetve nyárra ideális. Tartóssága 6-8 óra.

1

Kedvencek közé


(0 értékelés)

100 ml eau de toilette + 75 ml tusfürdő
eau de toilette

Termék jellemzői - Guerlain - L' Homme Ideal (eau de toilette) szett II. (2014)

Megjelenés éve: 2014 Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás Összetétel: 100 ml eau de toilette + 75 ml tusfürdő
Megjelenés éve: 2014
Típus: eau de toilette
Illatcsalád: fás-aromás
Összetétel: 100 ml eau de toilette + 75 ml tusfürdő

Guerlain márkáról

A francia Guerlain parfümcsalád az 1820-as évek végén alapított manufaktúraként működő, kicsiny üzletből nőtte ki magát a parfümvilág egyik legmeghatározóbb márkájává. A közel két évszázados múltnak és tapasztalatoknak köszönhetően elsajátították a parfümkészítés minden finom részletét. Történelmi alakok sora vásárolta a Guerlain illatokat, III. Napóleon, Sisi hercegnő, de az Orosz Birodalom gazdagabb rétegei is öregbítették a cég jóhírét. Mindez és a világ minden tájáról érkező gondosan válogatott alapanyagok járultak hozzá ahhoz, hogy a Guerlain parfümök egyet jelentsenek a kifinomult eleganciával, az előkelő élettel és a felsőbb rétegre jellemző ízlésvilággal. A tökéletes termék és technológiai ismeret, a folyamatos fejlődés és az időtálló minőségre való törekvést jellemezte és jellemzi mai napig a francia gyökerű márkát.

Számtalan olyan illatcsalád született már az előző évezred elején is, amelyek a mai napig töretlenül népszerűek. A nagymúltú Guerlain alkotásai napjainkig komoly hatást gyakorolnak az illatszer-trendekre többek között olyan illatokkal, mint a Jicky , a Shalimar valamint a Vétiver.

Ajándék illatminta

Ajándék illatminta, minden rendelés mellé! 
(válasszon a következő oldalon)
 

loader
Facebook Instagram