Férfi Jesus Del Pozo parfüm

Nem csupán a spanyol, a világdivat egészére is nagy hatással bírt Jesus del Pozo munkássága. A művészetekért rajongó, az eredetileg belsőépítészetet és bútortervezést tanuló designer első üzletét 1974-ben, Madridban nyitotta meg. A Franco – diktatúrát követően az újhullámos formák és fazonok bátor használatával megalkotott ruházati kreációk hamar elnyerték a szakmai elismerést. A Del Pozo Almirante Street-i butikja a kulturális elit madridi központjává vált. A Del pozo divatház visszatérő résztvevője lett a meghatározó divateseményeknek, a posztimpresszionista jegyeket bátran alkalmazó tervező legtöbbször színes, vidám kreációinak köszönhetően.

A 1990-es években a neves művész alkotói munkássága mennyasszonyi ruhák tervezésével és ezzel egy időben illatkreációk alkotásával teljesedett ki. A divatház 1992-ben bemutatta első parfümjét, a Duende for women-t. Az 1997-ben kiadott Halloween elsöprő nemzetközi sikerét követően a parfümök a Del Pozo márka kínálatának meghatározó tagjai lettek.

"Szeretem a nőket, és szeretem a pozitívumot hirdetni. Nem akarok egyformaságot.” vallotta a művész. Ezt igazolja, hogy a legnevesebb parfümőrök közreműködésével mostanra több mint 30 különböző, vibráló illatkreáció látott napvilágot a Del Poso márkanév alatt.

loader
Facebook Instagram